7

Анонимен

преди 1 седмица

Нашите ритнитопковци също страдат от преумора, но не на терена, а от купоните по чалготеките.

6

Анонимен

преди 1 седмица

В България нямаме този проблем.Ние просто не се класираме за нищо и така избягваме преумората на футболистите.И имат време за дискотеки екзотични екскурзии и др.

5

Линко Кръчмарина

преди 1 седмица

Ей голямо, мрънкане голямо нещо - един не чух да каже, изморяваме се, ще пада качеството на футбола или нещо от сорта, ми как му било трудно да играе през 3 дена. Смешници! Като ти е толкова зор отказвай се бе, и без това си натрупал милионите вече. Обикновените хора, които бачкат 9-6, мъчат се да гледат деца и да плащат кредит по 30 години какво да кажат, на тях сигурно им е по-лесно. Ама сами сме си виновни, ритнитопковец да получава повече от лекар, от физик и т.н. Супер бъдеще ни очаква!

4

Бай стамат

преди 1 седмица

Да беше учил 10 години момче и да работиш за 1500 лева!!!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Пък клубните им отбори могат да ги пускат титуляри в мачове без значение и да не ги пазят. За националните отбори обаче е голям проблем ако трябва да изиграя 3-4 мача повече. Ама там няма пари нали за тях. Та това е проблемът.

2

Нане

преди 1 седмица

Тоя никаквец милионер ко са оплаква.... Едно време гладиаторите са умирали на арената... Сега са глезльовци за почти никви зрелища.... ===)))

1

хах

преди 1 седмица

Еми да се откажат тези ритнитопковци да взимат милиони заплати и да работят някъде по 5 дена по 8 часа