11

Анонимен

преди 1 седмица

Мдааа, а тука ще му викат, че е герой и "оная сама си го е търсила!" и сигурно е някоя д...та лесбийка и феминистка и нарочно иска да го прецака.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Като го гледам тоя ще е от онези с три крака

9

Анонимен

преди 1 седмица

дай малко власт на църните и те ще се възползват максимално в негативаен план

8

Анонимен

преди 1 седмица

Министърката не е искала да подържи питоня на Министъра

7

До анонимен 5

преди 1 седмица

До Анонимен- хм звучи като в щатите, въпреки по-високото заплащане много хора живеят по улиците и под мостовете. А държавата има най-много милиардери.в света

6

Бренда

преди 1 седмица

Министърът по правата на човека ги е обяснил на Министърката по расовото равенство,но тя не се е съгласила с обясненията му.

5

Анонимен

преди 1 седмица

В БРАЗИЛИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ НАЙ МНОГО ОПЕРАЦИИ ЗА СМЯНА НА ПОЛА ЗАПИСАНО В КОНСТИТУЦИЯТА ИМ ТАМ Е ДОБРЕ ЗА МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ НО ЗА РАБОТНИЦИТЕ Е МИЗЕРИЯ НИКОГА В БРИКС-РАЙ ЗА МИЛИОНЕРИТЕ И АД ЗА РАБОТНИЦИТЕ- НА 87 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/по ООН/- В БРИКС СА ОТ 80 МЯСТО НАГОРЕ- ВИЖ НАЙ МОЩНАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА КИТАЙ- МИН ПЕНСИЯ 29.59ЛВ/ПОЛЗВАЙ КАЛКУЛАТОР ЮАН/ЛЕВ И СРЕДНА 43ЛВ И 30 000 000 КИТАЙЦИ ЖИВЕЯТ В ПЕЩЕРИ И ДУПКИ И ЧАКАТ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ, НО ИМАТ НАД 800 МИЛИАРДЕРА/по ФОРБС

4

Анонимен

преди 1 седмица

3, не се заблуждавам относно членството на Бразилия в БРИКС. Знам, че прокарват лгбт, феминистки, малцинствени закони и политики като на запад. Младите бразилци не искат отношения, обвързване - правят секс преди да са узнали имената един на друг. От друга страна Бразилия е фактор с над 220-милионното си население.

3

до 2

преди 1 седмица

въпреки че Бразилия. в БРИКС, левите там са кулурни марксисти като демократите в сащ и на запад. Съответносе прокарват лгбт, феминистки, малцинствени закони и политики като на запад. Болсонаро беше десен и проамерикански настроен, но беше против ковид ваксинациите и карантината. Като характер беше близък до източноевропейците.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва уволни министъра по правата на човека Силвио Алмейда, не защото е убеден в неговата вина, а за да тушира повода за майдан.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Мъск съобщи за готвен майдан в Бразилия на 7 септември 2024 г /днес/.