108

Венци

преди 1 седмица

Този зелен кремълски чорап е позор за президентската институция!

107

Анонимен

преди 1 седмица

Обречено е на разпад от руска окупация, руска диктатура и избиване в концлагери, приватизация на имуществото и измислен преход по руски модел със силови групировки и олигарси. И продажни политици като всички вас тези 35 години.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Радев говори сега с Доган е с дерибеите е и с шарлатаните

105

Анонимен

преди 1 седмица

Като ще се разделяме с беззаконието, дайте първи пример и подайте оставка! Вие сте беззаконието, спуснат с парашут от Кремъл, м-р Кеш, под прикритие на "натовски генерал". Да, ама няма нищо натовско в Радев, той дори отказа да присъства на последната среща на НАТО

104

1950

преди 1 седмица

БОТАЖ БЕ ц ъ р в у л !!!!!!

103

Анонимен

преди 1 седмица

30 % инфлация е ти къде живееш какъв ГЕРБ ти се привижда Радев и Киро уволниха Калин Стоянов Радев не назначи Горица заради Калин Стоянов Киро и ДПС Доган саботираха правителство да има Българи КАКЪВ ГЕРБ какви лъжи

102

Анонимен

преди 1 седмица

И около какво да се обедини народът, около верността на Радев към Путин ли? Не става ясно..И няма как да се случи такова обединение, да не се надява!

101

Анонимен

преди 1 седмица

В ютюб снощи гледах Неизбежния Караколев който влезе в парламента и зададе на 12-13 депутати въпросите на кои дати и години са Съединението на България и Независимостта на България. Половината не можаха да отговорят. И това са депутати които не знаят елементарни неща. К'во си говорим повече.Исках да срещне Костадинов в кулоарите на парламента за да видя реакцията му. Като може би най-добрият историк от депутатите сигурно щеше да се усмихне и да му каже на Караколев" Ти шегуваш ли се с мен." :)

100

Анонимен

преди 1 седмица

Кремъл ски погром точно ясно истинско но как ние които живеем тук да спрем това нямаме власт как

99

Анонимен

преди 1 седмица

Животът навън е Излез виж работи грижи се за семейство ОСВЕН ако не си от тези шарлатаните или имаш нещо друго

98

Анонимен

преди 1 седмица

До кремълски погром: Това по информация на Щиши и Боко медиите ли ?Те са най големите птриоти и милеят за България ! А едни лоши Хамериканци и Ингилизи да вземат да ги вкарат в едни корумпирани списаци!На Боко само министъра на финанците !ама той Боко почти него познава1

97

да ама не

преди 1 седмица

Другарю *** Коонституцията е основен закон и вие го нарушавате а призовавате другите да не нарушават законите Гиди лицемерен кагебист решетниковче.

96

кремълски погром

преди 1 седмица

Инфлация при лошите от ГЕРБ- НСИ калкулатор инфлация - март 2020г/март 2021г- 0.6%- при великият демократ Юмруков и Кремълските олигарси- 28.8%, а лятото на 2021г дизелът стигна 3.90Лв, справка ФУЕЛО- след Олигарсите на юмрука- погром!

95

фатмакът

преди 1 седмица

От лятото на 2020 година живеем под юмрука на болшевишкия копой мистър кеш и резултатът е болезнено очеизваден .

94

КАЖИ ГО НА ПУТИН

преди 1 седмица

ТОЙ "БЕЗЗАКОННО" СИ ПРИСВОИ КРИМ, А ТИ ГО ПОДКРЕПИ.... ЗНАЧИ РАДЕВ Е БЕЗАКОНИЕТО

93

Анонимен

преди 1 седмица

До 101 а ти от коя кесия черпиш че смяташ така за другите Българите се събудиха 101 4 години саботажи

92

Този мръсник

преди 1 седмица

ще мър, сува още дълго време. След като му изтече мандата, ще направи партия и ще продължи да съсипва майка България!

91

Анонимен

преди 1 седмица

ЦИК ОСТАВКА Радев и Киро заедно уволниха Калин Стоянов защо А сега мълчат Радев виж намеси се

90

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски е развързал кесията Много дежурни с опорните му

89

Бренда

преди 1 седмица

ЕЙднес изтича крайния срок даден от ЦИК и шоуто започва.То пък вместо да регистрират едната коалиция дали указания,с които вадят една партия(ДПС)от участие в изборите като че ли е заличена като партия въобще.Естествено ще отказът за регистрация ще бъде обжалван и обжалването спечелено.Ще са интересни дни,а ако станат и седмици,което е възможно и времето остане по-малко от 35 дни преди изборния ден и партия ДПС не бъде регистрирана поради администрацията Пеевски ще оспори изборите и шоу ще има.