47

Краси

преди 1 седмица

Ми що не напусне Орбан като много знае?

46

тя

преди 1 седмица

Добре че има Орбан за трезво говорене ,другите са нагаждачи !

45

Неполиткоретно

преди 1 седмица

ГейрбСедересе-ДуПеСе-ПуПуДейБъ+ не харесват това!!! Не е атлантично! Не е демократично нек'си! Не е екоклиманеолибера3тично!Огорчени и възмутени,те ще се оплачат на Урсулю Фродолайнен и ще очакват новите инструкции от Козяк! Не може така! Какво си позволява Орбан?!? Иска да запази суверенитета на Унгария? Невъзможно! Всички колонии в ЕСССР са длъжни да се подчиняват на Урсулю и брюкСелските зелки,които предават точните заповеди и инструкции на колония БългЕрия, спуснати от ПиндостанЯ...

44

Анонимен

преди 1 седмица

А ако ти спрат парите от ЕС ще пълзиш като руснак в курска област

43

Тома неверни

преди 1 седмица

Да му спрат чета от колеги парите в коментариите.На Унгария незнам,но на нас пуделите,дето за всичко размахваме опашка,ГИ СПРЯХА.Вече сме "донори".Нашато т.н. политика по успешна ли е??

42

На този проZтак

преди 1 седмица

EU просто да му спре парите.....

41

Последния

преди 1 седмица

Истински лидер в Европа..Другите са самозабравили се американски пудели!

40

Орбан

преди 1 седмица

е дърта мажоретка и нищо повече. Излезе ли от ЕС, унгарците ще го гепат и влачат като домус, дорде предаде Богу дух. Той ще е Кадафи-2.

39

До 39

преди 1 седмица

Някой хора цял живот ръчкат, а други деца правят!

38

Хи хи до 38

преди 1 седмица

Как що стои в ЕС бе ??? Ми ръчка го отвътре, а Путин го ръчка отвънка ! Но отвътре е по добре !

37

Анонимен

преди 1 седмица

Орбан - голям мъж, ама що стои в Шенген и ЕС? Ама да действа! Аман от такива като него и Копейкин, много говорят, ама после нищо. Или си мъж и думата ти тежи или си ...

36

Неграмотен, но дебил

преди 1 седмица

До 34. Папо. Унгария винаги е била зависима от Германия и Австрия и като цяло от Западна България. Нито са трудолюбиви ,като българските селяни, нито технологични иноватори. Остават си едно номадско племе ,дошло от Азия ,което живее на гърба на европейците от хиляда години.. Нямат и излаз на море, нямат туризъм. Даже Османската Империя ,когато ги е завладяла преди векове , там е било най бедното и трагично място в цялата Империя. . . Швейцария също няма излаз! Изводи по подобие са за прости!

35

Учи правопис бре!

преди 1 седмица

До 34. Провидението. АГРЕСОРЪТ НА ЧЕЖДА ЗЕМЯ. . . . Провидението ще ти се усмихна като си купиш въже и намериш висок клон! Главните букви може да станат малки, но трябва сам да намериш как! А ЧЕЖДА се пише на български чужда с малки букви! Наблягай на правописа и след това граматика! Аман от неграмотни, но считащи, че трябва да дават съвети!

34

Joker

преди 1 седмица

Орбанчо, не става така батко! И с едните и със другите! Ако не ти харесва ЕС, прав ти път! Само не ми е много ясно, дали унгарците ще са много ОК с това! Трябва да избираш, не да си в ЕС и да плюеш, ами излизаш от ЕС и тогава плюеш!

33

Папо

преди 1 седмица

Унгария винаги е била зависима от Германия и Австрия и като цяло от Западна България. Нито са трудолюбиви ,като българските селяни, нито технологични иноватори. Остават си едно номадско племе ,дошло от Азия ,което живее на гърба на европейците от хиляда години.. Нямат и излаз на море, нямат туризъм. Даже Османската Империя ,когато ги е завладяла преди векове , там е било най бедното и трагично място в цялата Империя.

32

Провидението

преди 1 седмица

АГРЕСОРЪТ НА ЧЕЖДА ЗЕМЯ, ПРИЗНАТА МЕЖДУНАРОДНО, А ДОРИ И ОТ САМИЯ НЕГО, НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ! НИ КО ГА!

31

Анонимен

преди 1 седмица

Никога няма да забравя как Волен Сидеров плюеше по руснаците от ефира на ТВ СКАТ, а сега ги боготвори. Така са проститутките, спат с който им плаща. Да не забравяме, че Волен Сидеров е единственият български политик излизал чисто гол "поПишка" на първа старница в пресата: blife.bg/pictures.volen1_400_01.jpg

30

ОФФФ

преди 1 седмица

ОРБАНЧО ПРОУМЯ НАЙ- СЕТНЕ, ЧЕ НИТО ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ НЕ ИСКА МИР. И ОСОБЕНО - руссията.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Доста въпроси и интереси биха обединили Европейските граждани! Тогава ЕС не го виждам!!!

28

зрелищаипасти

преди 1 седмица

1евро-500форинта, инфлация - 30%, а в края на год. като резнат дружбата ша ги влачат по улиците на Буда и Пеща.