50

Ангелина

преди 1 седмица

Ти ,Слави също не го осъзнаваш ,написаното на българския парламент,защото си воден от твоя егоцентризъм и огромно ЕГО.Явно го разбираш обратното,като преобладаващата част от народните представители и населението,а именно "съединяването " в ЗЛОТО и в поръчковата престъпност за унищожаване и навреждане на някого- ОБЕДИНЕНО.Защо"твоите хора" В НС са "двигател" в комисия за унищожаването на Исторически парк,заедно с престъпниците ,там където нагледно е показано написаното на НС в името на доброто.

49

баба мара

преди 1 седмица

а сега са оглупели щом гласуват за итн калин велъов зам министър

48

Идеалист

преди 1 седмица

Трифонов, не можеш да си фактор, защото 30 години участва в опростачването на населението от телевизионните екрани!

47

до 39

преди 1 седмица

До Анонимен,ами като всички българи,затова им пълнят главите с г ол патриотизъм колко са велики и как въртят Земята,иначе ще осъзнаят че са го ла вода

46

Анонимен

преди 1 седмица

Българите нито преди нито сега са умни. В последните 1000 години това племе оглупява с голяма скорост и тоя Чалгар на снимката е нагледен пример!!Никой не ви го припомня но след Освобождението през 1878 само десетина - петнайсет години по-късно вашите пра-пра-дядовци са тръгнали по Европата да си търсят Цар щото са били толкова глупави че не могли да си управляват сами държавата. ЕЕгати РЕЗИЛА и проЦтото племе селско!!

45

Анонимен

преди 1 седмица

Казва много истини и от това ви боли, ПП ли са добрите дето измамиха и излъгаха цял един народ и все още има хора да вярват,винаги съм си мислела ,че няма пой лоши от ГЕРБ, но се оказа ,че греша, относно музиката на Слави, не я слушайте, не е задължително, аз например не я слушам....

44

Анонимен

преди 1 седмица

НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ, ОСИГУРИЛ НОВИ 100 СЕКЦИИ НА ДПС В ТУРЦИЯ, МИ ГОВОРИ ЗА ПАТРИОТИЗЪМ И СМЕЛОСТ?!? КАКВА СМРАД!

43

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да ти простим две неща-че чалгаризира цяло едно поколение и увеличи секциите в Турция двойно.За това,че не можа да направиш правителство ти прощаваме,защото и без това не ставаш за тая работа.

42

Анонимен

преди 1 седмица

ВИСОКОМЕРЕН, ГРУБ И ЦИНИЧЕН, ВСИЧКО ГНУСНО ЗА НЕГО МОГА ДА КАЖА, ТОЗИ НЕ Е ЧОВЕК!!! ПОЗОР!!! АМА БОГ ГЛЕДА! ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!

41

Анонимен

преди 1 седмица

Много злобна физиономия.Заразил е със злобата си и сол т...ците около него,които му подражават и даже се състезават кой е по-по-най злобен.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Волен Сидеров е първият Изкуствен Интелект управлявал България! Никога няма да забравя как Волен Сидеров плюеше по руснаците от ефира на ТВ СКАТ, а сега ги боготвори. Така са проститутките, спят с който им плаща. Да не забравяме, че Волен Сидеров е единственият български политик излизал чисто гол "поПишка" на първа старница в пресата: blife.bg/pictures.volen1_400_01.jpg

39

Анонимен

преди 1 седмица

Това , че ти си страхлив и не излезе на протестите, не означава че българите не сме смели!! Има предатели, които върнаха властта на Гробб завинаги! Това, което смелите българи спечелихме на площадите без теб, го предадоха шарлатаните в Парламента!!

38

Анонимен

преди 1 седмица

До 39Пълен е с пари :)))

37

Анонимен

преди 1 седмица

Славчо е човек с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАДУТО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ОСНОВАНИЕ! БАЛОН!

36

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН ДОПУСНА НОВИ 100 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ, ДА ГЛАСУВАТ ХОРА, КОИТО ДАЖЕ НЕ ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!! НЕ ЗАСЛУЖАВА И ПЛЮ.Н.КАТА МИ!

35

Анонимен

преди 1 седмица

Смели като теб ли са били бе дълъг веднъж не дойде в парламента да защитиш народа. Поинтересували се как пцеляваме ние пенсуионерите с 600 лва пенсииКато поюовинаа ги даваме за лекарства.

34

Анонимен

преди 1 седмица

То и ПП не поздравиха защото незнаят за празника в България ,ПП е украйнска партия долу украинските фашисти

33

:)):))

преди 1 седмица

Не са се движили с охрана!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Трифонов,бившия ти колега Евтим Милошев като министър на туризма свърши повече работа за половин година,отколкото Ти за целия си политически живот.Ти си просто един лозунгар и псевдопатриот и това никога няма да се промени!

31

Анонимен

преди 1 седмица

Никога няма да забравя как Волен Сидеров плюеше по руснаците от ефира на ТВ СКАТ, а сега ги боготвори. Така са проститутките, спат с който им плаща. Да не забравяме, че Волен Сидеров е единственият български политик излизал чисто гол "поПишка" на първа старница в пресата: blife.bg/pictures.volen1_400_01.jpg