64

тя

преди 1 седмица

Германия загива !Затварят автомобилни гиганти , изнасят се производства в чужбина ,голяма безработица и после ,друг им е виновен , но за укрите намират пари !

63

Боят настана

преди 1 седмица

Нашенските *** ще компенсират Германия с 12 черешови топа.

62

Давайте

преди 1 седмица

Война до последният украинец.

61

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя шолц е фашист като зеленски гад

60

Анонимен

преди 1 седмица

Вуйчото дава, 70лв на новобранеца

59

Щирлиц

преди 1 седмица

До Емй...Украйна ще победи тогава,когато дядото на гологлавото злоообарче възкръсне.

58

Емй...

преди 1 седмица

С пацери и гаубици Украини ще победи. Трябват и повече леопарди да ловуват рашисти по плодородните украински земи. Мяууу. Ауууу! Слава Украини ✌️

57

още и още и още

преди 1 седмица

Абе целия запад изсипва с вагони,а руснаците макар и по-бавно мачкат? Не се връзва за слаба държава както я описват!

56

Анонимен

преди 1 седмица

До Русофил 44. А след германските орди цветя и рози ли са цъфтели бе, naток? След това, което са творили те в СССР, Съветската армия е имала моралното право да ги изтрие. Много милостиво даже са постъпили с тях.

55

бай Бай

преди 1 седмица

да де, ама това са пари хвърлени на вятъра - и това оръжие за укро-Вермахта ще свърши както другите досега - почти веднага, след като се появи на фронта (или като се вкара в т.нар. Укриана)

54

Чобан Ходжа PhD

преди 1 седмица

12 гаубици. Бря. Сега и ако България им даде едно черешово топче може да тръгнат смело към Москва

53

Анонимен

преди 1 седмица

Добре му се получават нещата на Зеленски, след като изрита Кулеба, реките от мед и масло потекоха.

52

Анонимен

преди 1 седмица

За това говорех .А то било вече даже факт ...Албански гражданин, въоръжен с мачете, е бил задържан в град Линц ам Рейн след опит да нападне полицейски служители в петък вечерта, съобщи главното полицейско управление на град Кобленц в Райнланд-Пфалц

51

Анонимен

преди 1 седмица

Тъкмо ще им стигнат за 2 дена, сетне какво правим? От 31 абрамса до сега са оцелели половината и то само защото са скрити някъде, ако бяха на фронта и тех нямаше да ги има.

50

Христо Христов

преди 1 седмица

Немците са едно нещо дето даже народ не е ... Ако бях народ щяха да си имат държава или поне да се борят да си имат. Не е случайно, че у нас най-големите про'с'таци и от'pe'пки са германофили. ПП. Народният съд на Чърчил е раздал справедливи присъди на германофилите. Факт.

49

Е'но въпросТче

преди 1 седмица

Тези самоходни гаубици, общ тонаж колко тона са? Интересно е да се знае колко тона джелезо ще постъпи през следващите месеци към руския "Феникс ресурс"

48

Шаши

преди 1 седмица

Германия си замина отдавна. Виждал съм полицай женен за българка. След Пасау съм виждал 150-200 килограмова фрау, която беше женена за индиец или пакистанец. Ръката и беше по дебела от него. Много се надявам скоро канцлера и президента да говорят по телевизията на Хинди или пущу.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Явно швабите са позабравили бъхтането,дошло е време за нов лабу!

46

Анонимен

преди 1 седмица

То като сме на думата Германия не е окупирана от САЩ държава,а компрометирана от САЩ такава,въпрос на още няколко години е по неините улици да тръгнат копелетата на емигрантите и да понесат плакати ...Тая страна вече е наша,германците са нежелани ...Справка англичаните и те се мислеха за богоизбрани,разводниха кръвта си,вкараха чуждите религии и резултата не закъсня

45

Смешник

преди 1 седмица

Германия е окупирана от САЩ държава Възможно е да повтори съдбата си след втората световна война