52

Анонимен

преди 1 седмица

52 Ноуп! Ще загуби европейските пари и пазари, от които печели 60% от доходите си.

51

Не е баш тъй

преди 1 седмица

До Анонимен 51: Ако Сърбия се закачи към БРИКС няма да загуби. Даже и ние може да имаме полза от това.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Кой се интересува, къде отива Вучич? Всички знаят, че е слуга на Путин. Една голяма грешка на Белград, кокто с войната в разпадаща се Югославия и ще бъде смазан.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Волен Сидеров е първият Изкуствен Интелект управлявал България! Никога няма да забравя как Волен Сидеров плюеше по руснаците от ефира на ТВ СКАТ, а сега ги боготвори. Така са проститутките, спят с който им плаща. Да не забравяме, че Волен Сидеров е единственият български политик излизал чисто гол "поПишка" на първа старница в пресата: blife.bg/pictures.volen1_400_01.jpg

48

Нека мислят

преди 1 седмица

Нека си решават сърбите. Ако не искат в БРИКС, да се кланят на САЩ. Поне имат избор.

47

Who Cares

преди 1 седмица

сърбите - както винаги от два стола, та на земята; руснаците - пак жертва на несподелена любов. Нашенци - народ с ментален капацитет еквивалент на все по-отслабваща държава. Срам за предците!

46

Анонимен

преди 1 седмица

Щял да мисли дали да приеме поканата на президента Владимир Путин за срещата на БРИКС. Този е най-големият конкурент на бацко Лукашенко. Те двамата се надпреварват кой ще балансира /седи/ на повече от 2 стола.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Сърбия в БРИКС, България с евроатлантиците!

44

Анонимен

преди 1 седмица

Вучич, опитите ти да седиш с едно дупе на два стола ще се провалят с гръм и трясък. Я си стой на европейското, че руското е осеяно с тръни.

43

Алекс

преди 1 седмица

До Анонимен39 Години наред Европа плащаше най-добре за руската газ и смяташе да го прави още дълги години.Никой не е искал газ без да плаща."Газпром" изгради два газопровода до Германия.СВО на "великия стратег" разруши всичко това.Сега другарят Си плаща жълти копейки за руските суровини: нефт,газ,дървен материал.Тайгата се сече поголовно.Трябват количества.

42

до 47

преди 1 седмица

Използвал съм сарказъм, пич. Сарказъм, защото изведнъж всеки путинофил видя в Монголия свръхсила. По неизвестни за мен причини...

41

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Монголия е най-бедната страна в Света... как ще е водач и на какво? :))) По-смешно и нелепо от това..

40

Анонимен

преди 1 седмица

Но най-много ме кефи как китайците клатят Путин. Хем го клатят, хем хвърлят по едно око към Сибир. Хем хвърлят око към Сибир, хем отказват да строят "Силата на Сибир". Придърпаха вече Казахстан и Сърбия. Придърпват и Унгария. Примката се затяга. Путин е лузър, а никой не ще да е в един лагер с лузър. В китайските военни карти доста руски градове са вече с китайски названия. Защо ли?

39

Анонимен

преди 1 седмица

Путин ще изпадне в кома като разбере, че губи дори досегашните си съюзници. Почти не останаха желаещи да се съюзяват с Русия, заради него. Само страни от третия свят.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Монголия изведнъж се оказа водачът на света, брей, брей...

37

Анонимен

преди 1 седмица

Светът вече е друг. Монголия го каза ясно на всички - светът е друг, старият свят свърши и никога няма да се върне в старото състояни. Ще бъде дълъг процес на катастрофически и тектонически промени. А при това Монголия беше най-проамериканската държава в региона.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Неслучайно Си Цзипин беше в Сърбия и Унгария. След разпада на ЕС сърбия и Унгария ще играят ключова роля на западната територия на Евразия.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Години наред Европа профитираше и се развиваше в благоденствие благодарение на изключително изгодните цени на ресурсите които купуваше от Русия. Но те не искаха да купуват изгодно, искаха ги без пари, затова започнаха войата в Украйна. Е, Но сега всичко свърши. Европа отива на кино.

34

Анонимен

преди 1 седмица

След края на СВО студената война ще се води между САЩ и Изтока в лицето на Евразия. Европа повече няма да я има, това ще бъде бедното северозападно кътче на Континента.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Хаха, Вучич пак увърта и се чуди как да откаже на Путин:)))) защото знае, че това няма да се хареса на ЕС, който е целта на Сърбия.