178

Правило

преди 1 седмица

В едно нещо ОноГундуРе е ненадминат и най добър:Да набуа багажника в Lidlа за да постеле маса и да напали огин в/у гръцки плаж. Да яде аванта като домус,а друг да му плаща.Да краде като разпрано,каквото докопаДа се оззире до уши,където отиде и да бие гърдите '***,***

177

Анонимен

преди 1 седмица

Празна му главата на тоя експерт! Кушадасъ в момента е фул.Една справка колко автобуса минават на денонощие Капитан Андреево и тоя ще гледа тъжно!

176

Анонимен

преди 1 седмица

Не може да се направиш на *** от пиене и наркотици в Турция, и после без да искаш някак да умреш на 35 години. (Имам предвид другата статия.)Бая трябва да се потрудиш, за да умреш сам за няма нищо и Дарвин не му е виновен на тоя, нито руснаците.

175

Анонимен

преди 1 седмица

Има си значение кой как почива. Някои ходят на почивка да ядат и да се напият, а други - да си починат и да имат някакво леко разнообразие и забавление. Това са различни типове хора. Като ти се яде пие и търсиш иху-аху с "бело", ходи на Слънчака. Там ще получиш топ услуги, ако търсиш това.Семейства с деца не им е мястото там където се рекламира алкохолен туризъм. :-) И прочее. ;-)

174

Анонимен

преди 1 седмица

Тази година мислехме да отидем в Бари, Италия. Билет за двама беше около 600е, което не е по-скъпо като до нашето Черноморие, но след това като продължиш да смяташ, къща за 4-5 човека е към 900 лв, може да си готвиш всичко, да си на плажа и да ползваш транспорта за забележителности. Разликата хич не е голяма да отидеш и до Бари. Защо тогава да се мъчиш в България и децата си, заради някакво голо родолюбие, което нашите хотиелири очевидно нямат към българите? Имат чувства към който плаща. :-(

173

Анонимен

преди 1 седмица

Макар че съм от Варна, пак ходя в Гърция. Министърчето да си прави изводите.

172

Анонимен

преди 1 седмица

В 'потвърждение' на неадекватните плямпаници на тоя клоун, вторник също тръгвам за Гърция.

171

Анонимен

преди 1 седмица

Забравих да кажа, че ако човек стане сутрин рано - Балчик ми е като Гърция.Отивам на кея и купувам прясно уловена риба за деня. Няма равна прясната риба. :-) Преяждали сме с какво ли не - какъвто е улова. Една година даже носих до София попчета в бокс кутия за вино, че нямаше никъде, а на моя приятелка много и се ядяха. :-)

170

Анонимен

преди 1 седмица

Поморие, не Приморско...грешка, за Приморско не знам някой да е ходил.Извинете.Мога да добавя и Китен, Несебър и други градове.

169

Анонимен

преди 1 седмица

Знате ли колко кои съседи НЕ ми препоръчаха българското черноморие? Всички, които отидоха! Исках да сменим мястото...импитах всеки, който се върна от море в България. Нямаше доволнинот Черноморец, Приморско, "Слънчака", и т.н. и т.н.

168

Анонимен

преди 1 седмица

Проблемът (за нашите) е че в Гърция е лесно да отидеш и да си изкараш добре. В България добрите места за почивка заедно с добра услуга трябва или да си ги знаеш, или някой да ти ги каже, или да ходиш години наред нампроба-хрвшка...докато не уцелиш хубаво преживяване. Това е трудно и човек немму се занимава с нашето Черноморие точно заради това. По-лесно е да отидеш другаде. Извън България, където всичко е нормално по дефолт и няма нужда да търсиш нормалното като специално услуги при нас в БГ.

167

Анонимен

преди 1 седмица

... *** им обяснявай че не пия и не искам, но благодаря и си казвам наздраве с гърка и пийна глътка-две.Това е от уважение от моя страна.

166

Анонимен

преди 1 седмица

Продължение...В Гърция също е много хубаво. Като се съберем и отидем - морската храна наистина няма равна и нищо общо със замразено от магазина.Рядко има заведение без комплимент към гостите. Ние обаче избягваме пренаселени места с твърде много туристи и българи. Гърците понякога си спестяват доп.усилия, защото то пък и българина не си знае края на претенциите. Взаимно уважение трябва да има. И ние го получаваме като ходим.Поръчвала съм за всички,носят първо на мен без да искам-узо,вода,салата

165

Анонимен

преди 1 седмица

Продължение...а този не е наред ако смята че българското черноморие е ок. Повечето не е градче като Балчик, а много градчета и заведения са мутроландия заедно с цифроландия, а около Варна и -шитландия...след като Портних се изтакова в морето...сещате се.

164

Анонимен

преди 1 седмица

Единственото черноморие в България, което посещаваме с децата е Балчик. От години си ходим в една къща със кухня, барбекю, смокинови дървета, ходим нагоре-надолу (в Балчик е така -нагоре или надолу) и си спортуваме в почивката, не лежим само като китове на плажа. Автобусите са им страхотни и тях ползваме много. На всяка спирка точно разписание. Не висиш в жегата с часове. Шоф.са възпитани и всеки в буса ти помага къде да слезеш или какво да видиш по линията.Яденето-от маркета си готвим,барбекю

163

Анонимен

преди 1 седмица

До Топчо За 15 минути ти е сервирано всичко и дотам. Ако искаш да направиш втора поръчка в гръцка кръчма, нямаш голям шанс. Преди със сметката носеха я диня, я грисхалва. Вече не. И там туризмът стана индустрия.

162

Анонимен

преди 1 седмица

Българите са на море в Гърция и...отесня. Няма места в ресторантите, няма места на плажа, няма места за паркиране. Но Бяло море е много по-хубаво от Черно.

161

Анонимен

преди 1 седмица

На всякъде има хубаво и евтино, миналият август на прибиране минахме през Франция и отседнахме 2 дена в частна къща 60 за две стаи с басейн и барбекю, домакините любезни само съжалявам че хич ме няма с френския.

160

Топчо

преди 1 седмица

В Гърция шефовете по заведенията работят повече от другите. 10-15 минути ти е сервирано всичко. Качеството е с пъти по-по-най.Ултра скъпи мерцедеси и бентлита не се виждат никъде.

159

Коментар

преди 1 седмица

Ние сме в Гърция за втори път тази година.Навсякъде е пълно с българи, имам чувството че са повече от гърците.Този който е писал статията надали има връзка с реалността. И точно слънчев бряг да ми хвали.... Не, благодаря!Някой му е платил за статията, но който си знае няма как да му се върже.