114

Анонимен

преди 1 седмица

Укропите лъжат повече от кимюра, и по-некадърно също така... закачили знаме с дрон, на място на което е очевадно, че човек не може дори да се качи, и хайде вече върнали част от Ню Йорк. И слабоумните медии разбира се веднага тръгват да го тръбят.

113

Баба

преди 1 седмица

"До БабаКурск не е загубен."Даам, не е загубен, нищо, че 100000 руснаци трябваше да се евакуират. Смях. И Москва не беше бомбардирана с дрони, нали?Смях голям. Не е загубен, добре, Русия е толкова силна, че 3 години една специална операция не можа да свърши, та сега си и загуби от територията. Т'ва е по план, нали?Да, Курск не е загубен, Курск е спечелен от Украйна. Да го анексира ли Зеленски, да пусне ли един референдум за присъединяване? А?

112

Бабини деветини

преди 1 седмица

До БабаКурск не е загубен. Баба да учи малко география. Фашагите зациклиха на 80км от Курск и имат до днес над 11000 загуба в жива сила. Добре ли е?

111

Родолюбец

преди 1 седмица

Сащ и НАТО загубиха 1000 000 воиници как ще оправдаят загубите в Украйна . Русия здраво ги мачка кеф

110

Българин

преди 1 седмица

Пълни глупости украйнския фронт се разпада Русия онищожи стотици хиляди натовци голям кеф. Както и да лъжат украйнците несе получава.

109

Баба

преди 1 седмица

Тая специална операция много се проточи, повече от 3 години. Че и Курск загубиха русначетата. Май не е много успешна операцията, сега им взимат и другото, дето се опитаха да заграбят. Браво, Русия, 3 години се биете с по-малка и слаба Украйна, и загубихте Курск и сега си губите и другото, дето го превзехте като нападнахте страхливо и без обявяване на война. Много сте силни.

108

Кой е наред

преди 1 седмица

Кой град ще е следващата жертва, която ще даде режимът в Киев? Торецк, Селидово, Часов яр, Угледар, Мирноград, Курахово или преди това ще има лов на вреден дивеч из горите на север от Суми?

107

тя

преди 1 седмица

Азовските убийци още ли ги има , не дадоха ли фира ?!

106

Анонимен

преди 1 седмица

Нема ги kAпейките, по тоя въпрос още не са им пратили опорките...

105

Страшно е

преди 1 седмица

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

104

Анонимен

преди 1 седмица

Поздравявам всички руски тролеи с песента на Франк Синатра Ню Йорк,Ню Йорк!

103

Анонимен

преди 1 седмица

17 ти Август: Ама чакайте ве, нали путинарко демилитаризира урките преди 2 год още? Нали Азов ги изловиха, па ги съдиха, па kAпейките се радваха? И сега изведнАж Азов пак в боя и пак тепат колхозници. Що така ве kAпейки, мутрофеевна кво казва?

102

на дунава с погачите

преди 1 седмица

Айде бе кво направихте бе?!нали щяхте да идвате??!! мухлясаха ПУгачите от чакане!ТРЪГВАМЕ СИ!!!#####

101

Януари 2022

преди 1 седмица

Само луд би си помислил че путлера ще затрие матушката

100

Фродо

преди 1 седмица

МОРДОР ЩЕ ИЗГОРИ ЗАДРУГАТА ЩЕ ПОБЕДИ

99

Сата НАТО

преди 1 седмица

В Москва се удвои броя на желаещите да сключат договор с Министерството на отбраната, след атаката на украинските въоръжени сили в района на Курск -----///----- Добре де, какво се случва с тия удвоените, които се записват секи ден от началото на войната? Само в Москва над 200 човека, по цялата страна над 1200...А войната върви вече 900 дни. И действащата армия се си е 600 000? Тоест, някои се и отписват ли? А, и първоначално почнаха със 180 000!

98

АЗОВ в България

преди 1 седмица

Като приключат с 00рките предлагам да поканим няколко бригади АЗОВ да стегнат България. по точно ромските села и квартали и да изловят каппейките. На гранцата също и ще видите как ще спрат да минават през бг мигрантите изведнъж

97

Ню 0рк

преди 1 седмица

Украйна прекръсти Ню 0рк на Ню Йорк хихи защото не останаха там живи мордорски 00рки

96

Анонимен

преди 1 седмица

Ню Йорк?

95

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 102, признай си, че си гледал Рамбо 120 пъти?