42

Шенген ли?!

преди 1 седмица

С Костя?!

41

Нане Вуте

преди 1 седмица

Каква държава, бе??? Ако беше поне наполовина нормална вече трябваше да има поне 5 нови моста през Дунава !! Айдук до айдука мила моя майноле!!!!!!

40

vale_karo

преди 1 седмица

Просто питам. Не е ли възможно да се използват влакови платформи /нещо като фериботи/ които да превозват тировете и в двете посоки. Предполагам , че жп линията въобще не е натоварена.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Камионите са много а няма необходимите пътища не виждате ли

38

Промяна на боса

преди 1 седмица

Златния гьол се върна на границата доле.

37

Само така

преди 1 седмица

Това му се пада на българина чанч до дупка

36

Фибуначи

преди 1 седмица

Червено-ДС-мутренския-бизнес в комбинация с политиците си прави всичко възможно да не влезем в еврозона и шенген. Вкарват индийци и таджикистанци дето бегат към ЕС,пазят великия Бг. лев дето последно беше 3000 лв. за 1 $ и след това вече е фиксиран за марката/еврото от 1998г. насам и реално лев няма има само купон за еврата дето са в задължителния валутен резерв от 60 нилярда евро и ще се освободят за харчене като влезем в зоната. Битката е КОЙ ще изхарчи тези пари трупани с лишенията на народа.

35

Селянин

преди 1 седмица

В момента съм в Гърция защо на паркинга няма табели 20 евро в ресторанта за 50 евро ядохме и пихме Коко душа ти сака у Джумаята за същата поръчка ке платим поне 300 лв

34

Анонимен

преди 1 седмица

Пълен бойкот на австрийските нацисти! Австрийска кола или камион да минава през булгааристан за мин. 5 дни.

33

Защо си мислите, че

преди 1 седмица

след като над 30 г след прехода избирате мутро бандюги в правителството, с което показвате, че още не сте узрели за демокрацията, трябва да не ви пускат без кошмар по границите? Само така докато изчезнат тези 80%-ни . . . знаете какво имам в предвид и това ще трае дълго, дълго!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Ко стана ПП с шенгена че влезем ли 2035 г.

31

ЕВРОПЕЕЦ

преди 1 седмица

До Съсел акаДенк0ФФ:Когато си подписал си забравил и тоалетната хартия!

30

Европеец

преди 1 седмица

Нашата гранична система свързана ли е с Румънската и Гръцката държава!.? Ако не е , КОЙ Е ВИНОВНИЯТ ? Ако е резидент Радев , да се маха , ако са Кирчо и Кокорчо вън от копанята !В правителство било служебно или избрано има РУСОФИЛИ - вие всички сте за ЗАТВОРА !

29

Xoxi

преди 1 седмица

Паркингите не решават въпроса, колкото и да са печеливши за определени хора. Камионите се скриват от погледа на обществото, но това не означава, че граничният контрол работи усилено. И препоръчвам, министрите да се качат в камион от София, да изминат пътя до Видин например, да чакат на опашката, за да влязат в буферния паркинг, да изчакат там, колкото трябва, за да преминат моста и съответно границата. Тогава ще разберат проблемите и в сектор пътища, и в сектор граничен контрол.

28

Xoxi

преди 1 седмица

Отдавна трябваше да се вземат мерки. Не е въпрос на струпване само лятото, по принцип по границите е така, но никой не се оплаква. Сега се чака по 20 и повече часа и "чашата на търпение преля". Има само едно решение - разширяване на граничните пунктове. Още кантари, още ленти, още гишета, още хора и по- малко бюрокрация. Обработка на всички документи на едно място. Да, трябва да се инвестират средства, наясно сме, но иначе загубите за България са огромни.

27

Анонимен

преди 1 седмица

От прозореца ми 60 години гледам Дунав мост. 8 г. бях даскал в Сливо поле и всеки ден минавах от там. Тогава нямаше Шенген менген и въпреки това рядко се е случвало да няма тарапана от тирове в околността и дори на самия мост. Сега може да не отговаряме на някои изисквания, ние като провинциалисти на света сме изостанали, но това е примерно 30% от проблема. Останалата част е измислица на някой, който умишлено ни тормози.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Диктатурата в България продължава, само че е под формата на нагли олигарси.

25

е как?

преди 1 седмица

ППДБ казаха, че сме в Шенген, радвайте му се. Поне по-лесно ни връщат бежанци сега, от ЕС директно в България.

24

Да попитам:

преди 1 седмица

За каква държава става въпрос?! Държава на тази територия отдавна няма! Има една долнопробна краварска колония,в която народът измира бързотечно от геноцида,който продажния слугинаж,който управлява стоварва върху него! Унищожават ни по заповед на чуждите си господари,трябва им територията,която има важно геостратегическо значение! Пъкленият план е описан в доклада на еврокомисар ЙОХАНЕС ХАН,озглавен "БЪЛГАРИЯ след БЪЛГАРИТЕ"! Той твърди,че до 2040год. БЪЛГАРИ няма да има!

23

Съсел акаДенк0ФФ:

преди 1 седмица

Това е руска пропаганда!!! Как да няма Шенген?!? Лично подписах въздушно-капковия Шенген и заявих смело пред цял свят и пред ПосолствоТО :"Не е важно как се отразяват санкциите срещу Русия върху икономиката на България!!! Най-важни подкрепата за Уссрайна до последния украинец и настаняване на мигрантите на територията на колония БългЕрия,на разноски на излишното българско население! Слава Кокаине и Да живеЙ Урсулю Фродолайнен!