10

До номер 4

преди 1 седмица

Вече не помня от колко години съм фенка, а не съм наркоманка. На 41 години съм, а дори цигари не пуша и никога не съм. Правете разлика. Феновете на Linkin Park са високо интелигентни.

9

Фен

преди 1 седмица

Честър не се е самоубил, убиха го защото е бил готов да свидетелства за педофили заемащи високи позиции в обществото.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Без да съм мед.лица или по какъвто и начин квалифициран - според мен депресията е състояние на мозъка породено вероятно от химична реакция. Тя от своя страна може да е външно подбудена от многото алкохол и дрога, а може и да е вътрешна - стрес, несигурност. *** пример - изпиването на 1гр витамин Ц определено ми влияе ободряващо и антидепресивно. Не случайно има лекарства с документирано странично действие - самоубийствени мисли. За мен чувствата са просто химия.

7

Мега

преди 1 седмица

Баце, това е мега! Линкин са мега!

6

nimportequi

преди 1 седмица

Не е оставил предсмъртно писмо, което е подозрително при положение, че има 6 деца дори няма да им каже сбогом?

5

Анонимен

преди 1 седмица

До 3Краставичар без краставици - Честър го самоубиха, ама се иска малко повече от 5минути търсене на информацив и то не у фейсбукито. Джон Подеста - Опра Унфри - Харви Уайнщайн и организациите им за "Спаси Хайти" са добро начало ако се интересуваш защо този човек така внезапно остави 6 деца и щастливо семейство. Можеш да прочетеш и за Chris Cornel - двамата бяха добри приятели с обща кауза....и двамата се самоубиха през 2017та, какво съвпадение.

4

ПП ДБ

преди 1 седмица

Мязат ми на наркомани и после феновете подражават на тях

3

Анонимен

преди 1 седмица

Единици са онези, които могат да понесат теглото на славата. Не малко известни сами сложиха край на живота си или съзнателно го съкратиха съществено. Славата тежи, много тежи. Човек се опиянява, започва да злоупотребява с медикаменти, алкохол,забранени субстанции,необуздан sex. Всички очи са вперени в него. Жълтата преса халюцинира повече от първа генерация изкуствен интелект. Телефоните не спират да звънят, социалните мрежи се задръстват. Продължителността на живота се скъсява значително.

2

Теодоро

преди 1 седмица

Поредния уникално селски коментар..

1

Анонимен

преди 1 седмица

Поредните наркоман-алкохоляги свършили денгите за борящник и бяло.