40

Ко стаа

преди 1 седмица

Взеха ли имунитета,помогнаха ли на Диганя или е шмекерия?

39

Анонимен

преди 1 седмица

Аз така и не разбрах, какво точно им е направил Пеевски, че толкова го мразят? Той ли им е виновен за пудела с пачките, кажете поне веднъж защо точно го мразите защото цяла година бяхте заедно с него.

38

Анонимен

преди 1 седмица

Дерибеите правят мазно кафе.

37

Леле

преди 1 седмица

Доган какво каже е като Божия заповед за тези.С гърди на амбразурата като Матросов са готови да доказват всяко негово слово.Толкова реформи направиха и пак не са им обърнали внимание.Как може?Явно трябват още много реформи,а реформата ще завърши,когато назначат в цялото обвинение техни сподвижници,които като тях не са влизали в съдебна зала.Едва тогава според тези ще цъфнем и плод ще вържем.

36

Анонимен

преди 1 седмица

Божанов ти лично и тези покрай теб какво работят какво полезно за държавата за българите има налице покажи го Божанов ШЕПА нищоправещи събрали се на всяка цена в парламента да са и да прибират големи пари това сте Божанов Безсрамници сте Просто незнам КОЙ пак ще гласува за вас незнам и съм възмутен

35

Анонимен

преди 1 седмица

Е,няма да имат възможност да пият кафе с Пеевски пак,само могат да ходят при Доган да си пишат заедно мемоарите - А,когато бяхме политици.Йа,йа,йа!

34

АЙДЯ ДИЙ

преди 1 седмица

Прокуратурата не била обърнала внимание на общтите прИказки на Доган,че Пеевски я използвал за натиск.Бря,каква ценна информация само,без да е посочен и един конкретен слячай.АЙДЯ ДИЙ,НИЕ ЗНАЕМ,ОБВИНЕНИЕТО НЕ!БРЯ,БРЯ,БРЯ!

33

АЙДЯ ДИЙ

преди 1 седмица

Ама конят с каруцата вече са в ряката.

32

Бренда

преди 1 седмица

А бе чрез Пеевски кампания ще правят.Пратил бил Цветан Василев нещо си.Ми Пеевски беше първата "защитна теза" на Цветан Василев и е проверявана,ама не съдят Пеевски,а Василев за източването.Сума ти предприятия бе купил с пари на банката на свои фирми,необезпечени кредити на подставени лица от десетки милиони.После Борисов нападна Орешарски премиер тогава,че не му били помогнали за ликвидността,което ВАСИЛЕВ го изпозва оттогава за защитна теза да не го екстрадират,а БНБ решава за заеми на банки.

31

Анонимен

преди 1 седмица

ПСП да се чете БСП

30

Анонимен

преди 1 седмица

Да, Божанов, събрахте се 4 партии в 47 мото НС, - а именно ПП, ПСП, ИТН и ДБ и си разделихте министерствата в отношение 9:4:4:2. И започнахте да дерибействате в тях. Спомняме си "Аз съм Наско". Тройната коалиция беше в отношение 8:5:3, и също дерибействаше, а вие дори увеличихте министерствата за да си нагодите пропорциите...

29

хахаха

преди 1 седмица

Когато му се търкаляхте в скута и го гледахте с влажни очи, не му искахте имунитета. Шмекери смешни и некадърни. Пеевски казвахте се е променил за добро - защото повтаря *** ви глупости.

28

Нафърфорий

преди 1 седмица

Молебен требен Молебен,да ни пази Господ от всякакви чуми

27

СЛЕДВАЩОТО

преди 1 седмица

,,РАЗЦЕПЛЕНИЕ,, ЩЕ БЪДЕ В ЛЯВОТО-ЩЕ СЕ ВАДЯТ КИРЛИВИ РИЗИ-ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДА,ЗАПОЧВАЙТЕ ОТ КОРНЕЛКА

26

Анонимен

преди 1 седмица

ПП,ДБ са проклятието на България. ИТН,ПП,ДБ,БСП, решиха да изчегъртат ГЕРБ и Борисов, но не предложиха държавническо управление, а само 4 години омраза, компромати и неспособност да управляват.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя да не роднина на божанков от г.оряховица който кара влака всеки ден ))и двамата с един акъл ,големи мечтатели или големи лъжи хвърлят )

24

Скакалец

преди 1 седмица

И след мароканските скакалци остава нещо за ядене,а не само пудел гладен.И за Нестимир нищо не оставиха.

23

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя крадец че прави редовно правителство ,а бря гад,нали за изборите че имате 5..6%и народа ви разбра що за стока сте бегом на фронта при Зеленски

22

Пълни глупости

преди 1 седмица

Фигурата на Премиера ,нямало да бъде политическа??? Тоя сам вярва ли си в празнословията ! Или по-ясно казано, отговорност...никаква ! И обществена тайна е , че на Пеевски е лепнат "Магнитски", точно по доносите на Тия ! Само че , Магнитски е политическо решение, а съдът с политически решения не се занимава !

21

Калина

преди 1 седмица

На тия неадекватници главите им раждат само налудничави неща.Баба Вуна от Горнонанадолнище не може да е равно отдалечена от партиите тия искат някакъв общественик. Още от сега се вижда,че ще направите поредната бъркотия и след 6 месеца пак избори.