6

Анонимен

преди 1 седмица

Нарязваш ягодите посипваш със захар за една нощ и на другия ден прецеждаш.

5

Ягодка

преди 1 седмица

Няма смисъл захарта да се слага в началото и после да се минава през тензух или цедка, понеже така голяма част от разтворената захар ще остане със семките и само ще сме я изхабили.

4

Анонимен

преди 1 седмица

опитайте с диня или пъпеш, круши или праскови

3

съвет

преди 1 седмица

ало днеса , отивайте да берете кокичета и кукуряк

2

Кравата Милка

преди 1 седмица

Не само ягоди няма. И прясното мляко е менте

1

черешоберач

преди 1 седмица

точно сега е времето за ягоди така че рецептата е точно на време ,,,, мммдаа