29

Историк

преди 1 седмица

Македония е ГРЪЦКА провинция близо до Солун. Македонски етнос има в Гърция България и територията на бивша Югославия. Ако някой трябва да претендира за македонска идентичност и история това са гръцките македонци. Всъщност всеки с поне една мозъчна клетка гледайки историческите карти на региона ще види че Македония от създаването си е била ПРОВИНЦИЯ на Гърция, ПРОВИНЦИЯ на България, ПРОВИНЦИЯ на Сърбия. Добавката СЕВЕРНА в името на държавата Северна Македония е не само ТОЧНО но и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

28

ясно

преди 1 седмица

Мицкоски от дъвкане на сръбски няма предни зъби и казва Шеверна Македония трудно му е да казва северна

27

ДО МИЦКОВСИ

преди 1 седмица

Абе Пич , все едно от Държавата САЩ да стане Държава Америка . Ей , лоши и глупави хора са съседите ни .

26

Наблюдател

преди 1 седмица

Истински сръбски е-ничар е този Мицоски. За да има власт и блага трябва да плюе по Български, иначе няма да има никакъв кяр.

25

Наблюдател

преди 1 седмица

Истински сръбски *** е този Мицоски.

24

Радев

преди 1 седмица

Имена от древна Македония и сегашната фалшивата

23

Радев

преди 1 седмица

Птолемей ,Стратоника,Касандър,Кратерос,Филотас,сега сравнете с северните вардаряни,Тимчо Муцунски,Зоран Заев,Крсте Месирков,Блаже Конев,Фръчковски,първите са чисто Гръцки ,вторите Българо,Сърбизирани

22

емо

преди 1 седмица

тия не трябваше да ги допускаме изобщо до преговорен процес - да си седят в блатото, защото са като украинците. последните мразят всичко руско, а македонците - всичко българско, макар и да сме с еднакви корени. славянски синдром - да отричаш идентичността си.

21

Баба Гошка

преди 1 седмица

Трябвало е да добавят и западна към името. Северозападна Македония е мястото му. Не да иска да търси малцинство и у нас

20

Васил Левски

преди 1 седмица

Ако македонците бяха толкова умни за колкото се мислят, щяха да правят тези неща СЛЕД като вече са в Европейския съюз, а не ПРЕДИ това. Съединението прави силата, а на сърдит Петко празна му торбата!

19

Анонимен

преди 1 седмица

По-скоро бих казал, че моята родина е България, отколкото Северна Македония или още по-лошо БЮРМ. Наистина е унизително, това го разбра и Мицкоски.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Мицкоски е просто пародия на Груевски. След десет дни ще отиде в Брюксел и ще приеме и подпише всичко. Но у дома той само *** обществото, така че изявленията му не трябва да се приемат на сериозно.

17

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

Че какво му е лошото на (не точно) прилагателното "сереверна" пред макакедония и / или "сереверномакакедонец" / "сереверномакакедонско девойче" :))).

16

Майора

преди 1 седмица

Абе Мицкоски , върл титовист , що не изпълняваш международните договори и спогодби и обвиняваш другите за това! Жалко , скоро ЕС няма да видите!

15

Бай Иван

преди 1 седмица

И аз искам моята да ме нарича "Тигре мой", но тя вика "Иване стига простотии"....

14

Анонимен

преди 1 седмица

Македонския Копейкин прави всичко възможно Македония да не влизе в Европейския Съюз или поне максимално да забави процеса.

13

Троан

преди 1 седмица

Тоя будала, трябва да му се каже, че скоро ще се нарича Северна Албания и ще се говори на шиптърски. *** човек и силен вятър спиране нямат.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Македония е страната на изгубените българи защото и те самите не знаят вече какви са или поне така изглежда. Обаче едно е сигурно че не са македонци.

11

Брей,

преди 1 седмица

...каква новина ? Този щял до спазва Конституцията ?

10

Тъ.панар

преди 1 седмица

Ей оревахте орталъка. Не може ли да хванете някой ваш историчар, да намери разни свитъци на 2000 години, в които пише, че не било Александър Македонски, а Александър Северомакедонски и готово.