101

фд

преди 16 часа

Интересно ми е,как ще плащаме като безработни,без заплата ??

100

,,,

преди 1 ден

В Южна Корея отдавна е така, ние откриваме топлата вода:)

99

Анонимна

преди 1 ден

С братовчедка ми от 2014 насам ни стана традиция да се виждаме в мола (топло, ако имаш пари ядеш и пиеш). Сега ходихме и гледам макдоналдса е на самообслужване. Еми подминах го. Не ми е кеф. Сигурно след 5 год и сам ще си сглобяваш сандвича, то не е много трудно, ще кажат. Но пък не съзнават, че са на загуба. Все като те питат "Искате ли големи картофки за още 50 ст., все един от 10 ще се съгласи, а там е много лесно да откажеш на екранчето.

98

Анонимен

преди 3 дни

знаем. Така щеше да е в комунизма.

97

Леля чичо

преди 3 дни

Искам това да стане със сервитьорите в заведенията, това са най дразнещите същества наред с продавачките

96

АМИ, ДА....

преди 4 дни

ШЕ СИ КРАДНЕТЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ, НА ВОЛЯ КВОТО ВИ ДУША ИСКА....ХАХАХАААА

95

българина

преди 5 дни

най добре е и да пазаруват машини, но не за хора, а за други машини, а защо машини да произвеждат храни за други машини, изобщо човекът нужен ли е на себе си, след като ще бъде изместен отвсякъде. най добре да не се раждат хора, машините са си добре и без нас

94

Айшету

преди 5 дни

Че то аз и сега така си пазарим бе бате - няма каси няма продавачи, как си влизам така си излизам от магазина.

93

Юлиян

преди 5 дни

Значи трябва да изключим от армията на работещите всички тези,които ще останат без работа.А знаете ли колко са?После и в държавните учреждения,банките,транспорта и навсякъде.Изкуственият интелект ще направи 95%от хората излишни.Тогава какво?Ще си гледаме кефа?А "колелото на историята" ще спре да се върти от самосебеси.Излиза,че Георги Димитров ще излезе прав.Какво друго,ако не комунизъм,е това?

92

Анонимен

преди 1 седмица

До българина Нямаш си представа колко си прав. Белият човек е направил великите географски открития, открил е райски острови и континенти. И ги е заселил с черни хора, докарани от Африка, защото на белия не му се работи.

91

българина

преди 1 седмица

крайната форма на развитие на белия човек е, да няма нужда от себе си, сиреч да се самоунищожи. Всички иновации целят са отпадане нуждата от човека

90

Многю

преди 1 седмица

Удобно бъдеще. Пакетирани храни със голям срок на годност. Пълни с витамини и микроелементи, полезни. Не излизаш от къщи, щото хората пречат. Правиш кинти онлаЙ. Робот доставя стоки. Нямаш земя, та тя е пълна с бактерии, червеи и др. Щастие. А, задължително си сам. Няма нужда от хора, то и без това е пренаселено.

89

Не Не Не

преди 1 седмица

Не, мерси. Няма да съдействаме на веригите да съкращават работници, за да си оптимизират разходите. Никога не ходете на касите за самообслужване, оставяте няколко души без хляб!

88

тъпомер

преди 1 седмица

Идват ромале времена ще се редите по гишетата за безработни,но интернет и телевизор ще имате,как иначе ще ви дресират.

87

Бай Иван

преди 1 седмица

А с касиерите какво става?-безработни.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Повече по големите магазини няма да влизам. Само по пазарите и пряко стока от селата купувам!

85

Анонимен

преди 1 седмица

В такъв магазин се влиза само с маска!

84

Анонимен

преди 1 седмица

До 84: Аз тегоби нямам, ти имаш. Дори и касиерката да се държи тъпанарски, пак мога да се усмихна. А и не само касиерите бутат да си слагаш продуктите по-бързо, бутат и тези по опашката, които вече тропат с крак отзад и пуфтят, ако се забавиш някоя секунда. Нещата са комплексни и търпение му майката, ако не се трогваш от такива дреболии, спестяваш тонове нерви. С една идея повече търпение в различни всекидневни ситуации и нещата за българина щяха да са на светлинни години.

83

Испанеца

преди 1 седмица

Касите без касиер са много удобни.Тая година си бях я Бг и видях че в кауфланда има такива.Няма опашки и няма кой да те бута отзад да си събираш продуктите по бързо в торбата.

82

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 82, глупости! Все едно да кажеш, че отиваш в пощата и там всички са мили и добри. Хайде слез от небето. Касиерките на кауфланд са под всякаква критика. Не зная какво ги правят, но поведението им е меко казано скандално. И не е само към един клиент. Към всички е. Така че е редно да се осъзнаеш. Пазарувам онлайн и ми е много по-добре. Като си имате тегоби си ги носете вкъщи. Никой не е длъжен да ви трае. А ти си злобар :)