7

...

преди 1 седмица

stiga de ...... nali mul4a....

6

Съвет №9

преди 1 седмица

Да не проявява прекалена загриженост, да бъде съпруга, а не орлица майка за мъжа си. Добре, но да не се забравя, че не са малко мъжлетата, които търсят точно това в лицето на жена си. Съзнателно или подсъзнателно търсят жена, която да замести майка им.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Да умее да прощава, това да. Но да забравя? Това, че дипломатично не натяква на половинката си за минали прегрешения, не винаги означава, че те са забравени. Трябва да се помни кой на какво е способен, защото ако е направил нещо веднъж, той ще го направи и втори път.

4

Зависи

преди 1 седмица

Ха ха, няки попрезрели батета се прехлсват да изтъкват колко незряла е партньорката им, ако са успели да свалят младо гадже. Така се фукат пред околните. Наричат приятелката си "бебе" и й се радват, когато тя се глези и се държи като незряла.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Ако постоянно заварвате майка и в тоалетната и се подхилквате мръснишки, като я гледате в очите и същевременно си мачкате пакета, има шанс това да е поведение, с което си усложнявате връзката. Но пък има шанс да изградите благодатна връзка и с тъщата.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Приятни сънища!

1

Трифон

преди 1 седмица

Като накова и нашляпам дъската всичкото това и се прощава до утре. Със здраве и плс не трий, бъди печенячка.