15

Imre Lacatos

преди 1 седмица

Моята фурна Breville Joule се командва от интернета. Нарязваш си там каквото трябва, избираш си съответната рецепта, натискаш клпчето и интернетът поема как да се изменя температурата. Но, все пак, отиваш до печката, за да натиснш копчето. Не можеш да я стартираш от телефона. Това било за противопожарна сигурност. Абе, уж така, ама пак трябва с ръка да пипнеш.

14

Анонимен

преди 1 седмица

А през телефона си ли ще го пиеш това кафе? Щото с начина на мислене на една част от хората тук, имам чувството, че са готови да го изближат от екрана, толкова ни надуват главите за "напредъка".

13

Анонимен

преди 1 седмица

Мисля че интернет нещата (Мечтата) тепърва започва.:) Аз например искам през телефона да си правя кафе ...и смятам, че скоро ще е възможно. Изобретателите не спят.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Пъpдящи въглавници с ВиФи, блутоот, ГСМ и GPS.....

11

Анонимен

преди 1 седмица

Родих се с очила....на устата и носа с маска. Вгъза съм си сложил вибратор и една отварачка за консерви. На предния дърворезбач преверзатив. Търся други нови устройства!

10

Анонимен

преди 1 седмица

"Нашите *** взимат по 500 евро и са щастливи мятат се по студиата като риба на сухо, ЖАЛКА работа ЖАЛКА!!"- Е, главния К.Kопейкин му дадоха за нова къща, ама той що си я купи в ЕС не обясни. А на останалите kAпейки за да им се връзват на тия от студията се продават и за един сандвич да веят байряка на голташка пРосия навръх националния ни празник.

9

Анонимен

преди 1 седмица

До Дърт русофилА защо си взе модел от предучилищната му възраст, а не този от днешна дата? --Щото са еднакви, нема смисъл

8

BREAKING

преди 1 седмица

Днеска всички БГ копейки са в ТРАУР. Не за друго, ами излезна мащабно разследване от ФБР и списък с американски подкастъри и ютубъри, на които им се е плащано от Кремъл чрез куха фирма. Тези които ги осветлиха дори не бяха от най-вайрълите, а взимат по.... готови? 100 000 долара на СЕДМИЦА. АХАХАХАХАХАХА. Нашите *** взимат по 500 евро и са щастливи мятат се по студиата като риба на сухо, ЖАЛКА работа ЖАЛКА!!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Приключихме с китайските баккклуци най-вече. Стига им толкова на малкопишковците, доказаха се като мега негодници - истински братя по душа с рашистите

6

Анонимен

преди 1 седмица

Леле колко дълго и предполагам също толкова тъпо. А Гугъл гласес ги спряха, защото нарушават закона, не може така да снимаш и записваш каквото гледаш без да питаш.

5

.

преди 1 седмица

Чип от пералня с какво може да е полезен ?

4

Този Който

преди 1 седмица

Бла-бла глупости. Жена ми редовно забравя работещи уреди, лампи, врати, и прозорци. Наслагал съм почти навсякъде по ключове, контакти, врати и прозорци. С гласова команда Се включва и изключва всичко. Ако прозореца е отворен повече от 15 минути, гаси климатика. Ако всичко що е лампа се гаси точно в 10 сутринта през делничен ден. В килера лампата се гаси сама след 30 минути. Вариантите и идеите са безкрайни.

3

Петров

преди 1 седмица

До Дърт русофилА защо си взе модел от предучилищната му възраст, а не този от днешна дата?

2

zz

преди 1 седмица

кой миндуляк преводач го измисли това - стъклени дупки

1

Дърт русофил

преди 1 седмица

Аз си купих свръх модерен вибратop 8 сантиметра за да имитира чypkaта на Путин