33

Шаран БГ

преди 1 седмица

Просто е и всички го разбират!! За 35 години при мандатност 5 години, можеха да се сменят СЕДЕМ поколения политици. Без мандатност за "слугите народни" и без мажоритарност при изборите поне 50 %, не може да имаме изобщо някакъв вид демокрация !! Без двете важни неща / мандат и мажоритарен избор/ се стига до пълно блатясване / статукво/ и грозна корупция по върховете !! Гласувайте ....като си нямате работа !!

32

Анонимен

преди 1 седмица

ТАКА ГОВОРЕХА ГНОМА И РИСТЬО КОНСТИТУЦИЯТА ,АМА МЛАДИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВРЕДЯТ ОТ ТЕЗИ ПЕНСИИ, ТАКА ЧЕ МЛАДИТЕ ДА ПОМИСЛЯТ

31

Анонимен

преди 1 седмица

А вие старите все сте вечните нови, нали!? Да идват нови клоуни, че да можем да си крадем на спокойствие, нали така? Хайде кажи ми, кой нов е дошъл? Само Феноменът дето свърши нещо много велико - разцепи ДПС, че се бяха срастнали с властта като в средновековния феодализъм. Сега трябва да се продължи делото за чистене, което започна с Алексей Петров и Къро. Има десетки за премахване. Ако по 8-9 убиват всеки месец, за 5 години ще имаме едно по-ново начало.

30

бг смешки 2

преди 1 седмица

и този нищо няма да направи !

29

до 18

преди 1 седмица

До Анонимен.Че Настимир да не е престарял?И откъде се появи Волт?Каква членска маса има?Кой гласува за абсолютно неизвестна никому партия?

28

НАСТЪПИР

преди 1 седмица

КРИПТОМИРОВ ГЛЕДА КАТО УДАРЕН С МОКЪР ***.

27

Пешо

преди 1 седмица

Добре че Ицо си би камшиците за Брюксел, 5 години на 20кевра заплата, всички разходи платени, децата да понаучат някой език. А Кирчо и Кокорчо ще им се смее по телевизията:) Евала, умен ще излезе.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Не просто на млади, а на умни млади. Ананиев, Кирето и още други не са от тях.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Употребиха го Насти яко на миналите избори за участие на ПП и сега мощен седесарски шут отзад! Насти успя все пак да си отмъсти като често се явяваше или по- скоро натрапваше неадекватен по битивитата да обяснява, но ефекта беше забиващ- рядко има толкова антипатичен, фъфлещ и скудоумен политик! Та Насти си отмъсти...

24

СТРАХ МЕ Е ОТ ПП !

преди 1 седмица

Защото гледам Кирцата ,а виждам Барбата да се хили доволно и да управлява БГ от ,,Банкянския Сарай ,,със марионетки , а у ГЕРБ всички са такива, до един --- култа към вожда е тотален ! Та ПП след изборите ще се оплачат че гласувалите за тях са малко и ще решат че хората искат коалиция и ще се гушнат със ГЕРБ ще направят едно правителство Бате няма да управлява ЯВНО за да не дразни ,а ще си пие уйскито във ,,сарая,, и ще ги строява когато реши на паркета и това е ! МЕРСИ !!!

23

Друго ме съмнява ...

преди 1 седмица

Че ПП са си направили анализите и разбират ,че няма да имат много места във Парламента и освен лидерите задължително им трябват и някой специалисти ,а Настимир и той си върви със някоя група от доверени хора за които се оказва че няма как да са водачи във листи на избираеми места -- това ше да е грозната истина а красивите приказки ги знаем ! Ако бяха във подем защо да му отказват ,ама не са !

22

Анонимен

преди 1 седмица

Кирчовците го качиха на парапета.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Търсите ли ги тези млади хора или само говорите така?

20

Пълни глупости

преди 1 седмица

Навсякъде по света политиците се изграждат с години, та тая басня за "младите", които след години щели да станат лидери ,вече сме я слушали! Млади послушковци кариеристчета, които ще папкат и ще слушкат,и ако на нас ни хрумне, може и да се издигнат нагоре? След като се оцапат и затънат в далавери, ще ги сменим, и ще сложим още по-млади...И всички се вързахме!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Има нещо скрито. Искал да се запише, да не правили сглобка. Дрън, дрън, лелини. Ми как ще управлявате бре. Да не мислите, че народа ще ви избере с мнозинство. По скоро е нещо от рода миналят път никито летя, сега искаме ние да летим, и Кирчо да го е отрязал.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Иска да каже, че се търсят буфери /бушони/, представителни, с дипломи, и най-вече да са по правилния "европейски път", ако може, с потекло /от сой, така да се каже/. Щото старите муцуни съвсем се спихнаха. Впрочем, абсолютно "безопасно" е за държавата. Управляват ни отвън. Кавички трябваше да сложа на думата "държавата".

17

Анонимен

преди 1 седмица

До Алекс Оказа се тuп дори за тях .

16

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Нема членове , се са фтулки и то само една , нарязана фтулка , с лева резба .

15

Анонимен

преди 1 седмица

Каква е тази партия и колко членове има???

14

Алекс

преди 1 седмица

Ананиев така самоотвержено защитаваше Шарлатаните на амбразурате,а те го изхвърлят от хранилката.Тежка неблагодарност.