369

Анонимен

преди 1 седмица

октомври иде с дъжд, руснаците ще изгният в окопите на донецкия чернозем. Няма изгазване за машините от тая кал. А ПРЕЗ ЗИМАТА АТАКИТЕ НА НОЩНИТЕ ДЯВОЛИ ЩЕ ГИ ДОВЪРШАТ. КАЗАЦИТЕ СА ИЗВЕСТНИ ЛОВЦИ НА ГЛАВИ.

368

краят на един луд

преди 1 седмица

Ленин слугувайки на престъпници в сянка, прогони образованите руснаци и унищожи културата на Русия. Сталин рамо до рамо с Хитлер въвлече Русия във Втората Световна Война, изби руските политици и висши военни и подтикна Хитлер да нападне Русия. Това струваше живота на десетки милиони руснаци. Путин, насъскан от неоЕВРАЗИЙСКИТЕ БРЪТВЕЖИ на маниакалния психопат Александър Дугин, започна Война за завладяване на Европа. Това може да струва живота на цяла Русия.

367

Дааа

преди 1 седмица

На руснак никога не трябва да се вярва.

366

Анонимен

преди 1 седмица

До 373- украинските войници не са ли биологични отпадъци? Или са извъземни киборги от суперсекретна американска технология?

365

Анонимен

преди 1 седмица

Ето защо се правят промените в правителството на Зеленски. Предстои победоносна капитулация в Киев. Т.нар Цял свят на щатите разбра, че няма да успеят по този начин. Нарастват броженията в самата украина срещу войната, държавите изчерпаха ресурсите си за водене на война и не искат повече да се занимават с военните стремежи на САЩ да завладеят света. Въпреки заплахите и шантажите отбстрана на американската администрация. Така че предстои празник на Майдана в Киев.

364

Анонимен

преди 1 седмица

Московския фюрер иска да преговаря ама друг път. Колкото иска и Камала Харис да победи на изборите. Всъщност той иска обратното на това което казва.

363

Анонимен

преди 1 седмица

Какъв мир..зеленски ка ще краде милиарди от ЕС и сащ

362

Анонимен

преди 1 седмица

Путин не е готов, а предложи много пъти. Помните ли още 2022 в Турция среща та на която Осрайнците даже не отидоха. Е имаше още такива и накрая на Путин му писна. И въпреки всичко целите са винаги военни и защитава мирното население

361

това не е путин,

преди 1 седмица

това са архивни снимки. Като вчера помня как шефът на ЦРУ през 2022 намекна, че двойниците не са путин. Шефът на ЦРУ намекна през 2022, че путин не е между живите.

360

Анонимен

преди 1 седмица

Жителите на Курска Област искат оставката на Путин. Руското настъпление срещу Покровск е спряно. Украински морски дронове Морской Малюк атакуваха пристанище Новоросийск. Русия изпрати дронове Шахед , които след навлизане в Украйна се насочиха и навлязоха в Беларус към Мозырский НефтеПерерабатывающий Завод. Беларуски изстребители ги обезвредиха. Явно Кремъл се опитва да въвлече Беларус във войната срещу Украйна. Но беларуските военни не са на това мнение.

359

Анонимен

преди 1 седмица

Естония е много далече от това да е успешна страна. Въпреки мега финансирането от ЕС за последните 8 години спада в популацията и броя работни места е брутален.

358

Анонимен

преди 1 седмица

Няма шанс Путин да е казал, че ще се води по Инстанбулските договорености. Тогава Новорусия не беше част от украйна, а сега е. Украйна не беше ударила Курск, а сега е. Статията е някаква измислица. Освен това текста на споразумениятабеше разкрит. юподписалия споразуменията преговаряящ от украинска страна го убиха по нареждане на зеленски украинските скужби.

357

простакът умря в2022

преди 1 седмица

има много двойници. СЛЕД 116 дни КРАЙ НА МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ЗА РУСКИ ГАЗ И НЕФТ ! КРАЙ НА СПЕЦИАЛНАТА ДИАРИЯ !

356

Анонимен

преди 1 седмица

Путин каза! Който разбрал , разбрал за останалите няма да има повторения. Кой какво коментира и кой какво повтаря като папагал не е важно. Има факти и те са че украинските фашисти ще бъдат унищожени.!!

355

Анонимен

преди 1 седмица

Украинската армия пребива ежедневно руските башибозушки сбирщини ..Само русофляците не знаят това !

354

Анонимен

преди 1 седмица

УКРАЙНА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГУБИ ракетни установки. СИРСКИ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩОУкраинските въоръжени сили продължават да търпят загуби във военна техника. Друга ракетна установка е унищожена в украинската гранична зона. Главнокомандващият на вражеската армия Александър Сирски е безсилен.

353

Анонимен

преди 1 седмица

Естония в момента е една от най-дигиталните в управлението и услугите.Тя напусна през 90 -те г. Съветския съюз и в момента там има НУЛЕВА ПРЕСТЪПНОСТ. Правителството е решило да отдаде под наем или продаде затворите! Ето докъде са "пропаднали" след развода с Русия..

352

Анонимен

преди 1 седмица

До ама Зеленски не го устройва мир,иска да му подаряват милиарди от ЕС и сащ ,а той да краде милиардите

351

БРАТУЖКИМ

преди 1 седмица

*** ЗАПОЧНА ВОЙНАТА ЗА ТЕХНОЛОГИЙ ЗА ТОЯГИ С КОИТО ДА СМАЖЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО. АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СПАСИХА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ОТ АДОЛФ СПАСИХА Я ОТ БРЕЖНЕВОТО БЛАТО СЕГА Я СПАСЯВАТ ОТ ***. САЩ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕДАВАТ НА УКРАИНЦИТЕ ДА СМАЖАТ РОССИ. ВЕЧНО С ЛАВА НА ВСИЧКИ РОССИ ДОКРАК!!!...

350

БРАТУЖКИМ

преди 1 седмица

АКО ПИТАТЕ ПОДАНИЦИТЕ НА МУТРАФОНОВА НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОДСТРОЙ ЗАД ВЕЛИКИЯ ПОЖИЗНЕН ВОЖД С МАНЕЧКИТЕ РАЗМЕРИ И ДА ЗАПОЧНАТ ОБГРИЖВАНЕТО НА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО А НЕ САМО НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК...ЦЯЛАТА ХИГИЕНА НА ОАКА...