263

Наблюдател

преди 1 седмица

И после реват, че нямали пари при такива високи заплати.

262

Амии

преди 1 седмица

Еми невъзможно! Едни светила в хотелиерството и техните драскачи бяха съобщили, че давали 4 бона заплата, а те не искали да им работят и внасяли от Бангладеш

261

Анонимен

преди 1 седмица

Хиляда и двеста ми в заплатата в София. Всеки месец по 200 лева от служител се дават на шефа или на прекия ръководител, за да не те заплашва, че ще останеш безработен. Общо взето такава е картинката извън частния сектор.

260

В моята фирма няма

преди 1 седмица

служител под 6500 евро месечно! Правим авионик с четири немци, един българин, двама сърби и търсим още с опит! Мисля, че заплатите в България са неоправдани във всяко отношение нагоре и надолу! 3000 лв за складажия е фантастика! Колко трябва да получава тогава един висшист инженер, физик, химик, лекар итн.?

259

Кокошка просо сънува

преди 1 седмица

Георгиев обяви, че немалко чужди компании проучват България за стартиране на бизнес. . . . Правят дъга далече от България! Нали миналата седмица инвестициите бяха спаднали с 80% мис ирки джогнати!

258

Анонимен

преди 1 седмица

заглавието трябва да се чете, като "половината Българи работят в сивия сектор на икономиката и не се осигуряват на реалните си заплати"!

257

Гадна

преди 1 седмица

Държавичка , наследство от руски колониализъм и комунистическа "демокрация"

256

Hhh

преди 1 седмица

Накрая половината българи ще го набутат на другата половина дет се правят на велики

255

Младияпремиерсхарема

преди 1 седмица

При зеленчуците е така, сега всеки е трайно безработен без безусловен базов доход като дойде партията на безпартийните ще е друго:))))

254

Анонимен

преди 1 седмица

"Python за AI" - Ще те разочаровам. Ако някой ползва питон за AI, значи не е много умен. Този език изобилства от готови библиотеки за страхотно много дейности, но пък е ужасно бавен. И синтаксисът му не се вписва добре за целите на невронни мрежи. Не че не става, просто е боза. Все едно да боядисваш автомобил с валяче, а не с пистолета.

253

Libre comme air

преди 1 седмица

Откота чисто 724лв МРЗ стана 1500лв. Не разбрах!!!

252

Анонимен

преди 1 седмица

Пешооо, Пешооо... Минималната заплата била два пъти по-висока от руската. А, че цените на парното, водата и тока са осем пъти по-високи от руските няма значение викаш?

251

Програмист

преди 1 седмица

До Хамстер 251 : Между другото, изказването ти мирише на бедняшка психология - не мислиш как ти да си по-добре, а как някой друг да стане по-зле. С такова мислене ще си останеш на дъното ЦЯЛ ЖИВОТ.

250

Програмист

преди 1 седмица

До Хамстер 251 : Тази година взех един проект от индийци. Хората са се бяха хванали за главите. Сега ги работя на двойна цена да им спася магазина от индийските "добри практики".

249

Дкдк

преди 1 седмица

Всички програмисти, девелъпъри и други психоиндивиди дгд с всичките му екстри цял живот

248

Български феномен

преди 1 седмица

6 милиона живеем на тритория голяма колкото Белгия,Холандия и Швейцария взети заедно където живеят над 40 милиона и пак няма работа и жилища на достъпни цени за младите.

247

Бай Иван мазния

преди 1 седмица

Собственика се назначава за управител и си плаща милиони заплата да не плаща един 5% допълнителен данък .

246

Груйо Михалов

преди 1 седмица

1000 лв на село са като 3000 лв в София йато махнем наема/кипотеката , транспорт ,паркиране,храна и други софийски разходи.

245

Хамстер

преди 1 седмица

До ПрограмистКато дойдат индийските ИТ и твоята ще стане 1000 лв. В Индия се радват на 120$ месечно ИТ тата, а бизнеса в Бг. иска да вкара 800 хиляди индиеца в България. За тях 1000 лв са 5 месечни заплати в Индия, даже си плащат за да дойдат в ЕС за нелегален трафик до ЕС и САЩ плащат по 20 хиляди долара -взети на кредит от местния лихвар залога е семейството му.

244

Ми защо

преди 1 седмица

Работят? да се взимат в раце и да заминават в западна европа да работят за пари не тука да ми се разтягат кредити дяца после реве че работи на мошениците за без пари болшинството от народа ни е какъв.Ето аз например работа в БГне хващам преди имах частен бизнес зарязах го и него работя на запад за 3 месица в годината и карам 9 месеца без да пипам нищо.