19

Ангелина

преди 1 седмица

Понякога и на "предизборната димка" идва времето да се случи..Има всички предпоставки ,това да е точният момент.

18

Анонимен

преди 1 седмица

Димка ...а цветан василев много добре знае кой крали о т КТБ ,това че Сърбия го защитава не значи Русия има пръст в това само си помислете Пеевски, Русия и Москва командвали за него ,а бре ти си един крадец ,тя Москва знае кой си ти че да се занимава с теб,)) ти си никой ))за русия

17

Анонимен

преди 1 седмица

Снощи сънувах, че Алексей Петров, Бойко Борисов, Ахмед Доган и феномена Делян Пеевски са седнали да играят белот. Какво означава този сън - не знам.

16

До фитока

преди 1 седмица

Е,каква изненада е това,че ГЕРБ са подкрепили Пеевски .Та те са си скачени съдове.

15

Фитока

преди 1 седмица

А бе коалицията лъсна вчера в ЦИК,в който са представители на партиите.Само ГЕРБ гласуваха против указанията.,останалите за това,което може да остави Доган в изборите.Десантът в Росенец дава своите плодове.

14

В опита си

преди 1 седмица

Да удари Доган, Пеевски извади на показ корупцията по времето на ГЕРБ и лично на Борисов.Защито Мавродиев беше икономическото гуру на ГЕРБ,той им написа икономическата програма през 2009г.и на практика създаде партията.На това му се вика Приятелски огън.Въпросът е защо Борисов го позволи?А отговорът е,че Пеевски му е изпратил SMS само с една,единствена дума"Барселона гейт".

13

До реалист

преди 1 седмица

Арестуваха Борисов,но Гешев го спаси.

12

реалист

преди 1 седмица

До До реалист - и аз афиширам разни неща, но какво е КПД от афиширането, още повече, когато реално си могъл да предприемеш действия...какво направиха, когато управляваха? те това винаги го афишират преди избори и после, когато захапят на Тиквата и Шиши кокалчетата, рЕзко забравят... имаха ли министър на правосъдието - даже двама - Надя Секретарката и Славов... и? и? трети път и? клекнаха на Шиши за безумните конституционни промени и това е всичко...

11

Анонимен

преди 1 седмица

кукувците веднага на барикадата да защитават пеевски, след издънката с тяхната екпертка в Азербайджан поне да си мълчат

10

До 1

преди 1 седмица

Пеевски хвана Баце за гушата,но оня се скри в Зайчарника и даже охрана му сложиха.

9

До реалист

преди 1 седмица

ПП още миналата година афишираха,че ВСС е с изтекъл мандат.

8

Балабанов,

преди 1 седмица

Как е в скута на Пеевски?Че каквито сте шишкави и двамата,да не стане беля.

7

реалист

преди 1 седмица

те ПП-тата се стиха сега и че ВСС е с изтекъл мандат, щото Сарафа добре ги обслужи изпра Тиквата, за да не дойдеше Хелоуин, потули им всички далавери, Шиши го държи на каишка, забравиха всички за Пепи Еврото, Нотариуса и той вече към архивите пътува... смешници, а ИТН - и те само пушилка вдигат, какво реално направиха освен да крякат, но да гласуват под строй?!

6

До и на какво ...

преди 1 седмица

Заради 500млн.лв.невърнат кредит към БТК.Или 500млн.за теб са малко основание?

5

А,ха

преди 1 седмица

ИТН вече афишираха,кле ДПС подкрепят.Това на Шиши.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Предизборен кьорфишек на ПП. И да му вземат имунитета след две седмици ше се регистрира като кандидат депутат и пак ще има имунитет, после пак ще трябва да му го свалят в новия парламент, но някой очаква ли нещо смислено от ПП-ДБ

3

Момчето прекали

преди 1 седмица

Темата отсега нататък е ясна - отстраняване на модела Пеевски. Тежки земетресения предстоят в Прокуратурата които ще доведът до много жертви по високите прокурорски етажи. Момчето да купува билета за Дубай , че след изборите не го чака нищо добро.

2

И на какво

преди 1 седмица

Основание? Ако е неудобен на някого да излезе с лицето си и да се мотивира! Тая пушилка много ми прилича на ДС конспирация в стил Рашков. Смешни сте.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Па добре за Пеевски че не се хванал с Баце за гушите, че бая джанки из завоите ще изгърмят.