363

Анонимен

преди 1 седмица

ужас - толкова много части имат а немогат да пржоизведат такава ракета- що ли- аа песнички от краваршивгтон за наивници- руснаците си скапали пералните да ги ползват за ракети - както се изцепи преди врема оная фон деир- лай9няната шефка на евроколонията на краваршингтон - честито

362

Мравояда Плешо

преди 1 седмица

Нормално,славянски ценности

361

Анонимен

преди 1 седмица

Обаче в руските ракети като махнеш надписите произведено в Америка отдолу пише произведено в Китай .

360

Анонимен

преди 1 седмица

То и в американските ракети повечето части са китайски . А на частите произведени в Америка е изтрит надписа made in China и е заменен с made in USA.

359

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбрах поантата...ами като са толкова велики правячите на части - да си направят и ракета. А когато една ракета удря цел, на целта й е все едно чие е производството.

358

Кольо

преди 1 седмица

Всички тези части обаче може да са произведени в Русия, което ще се разбере примерно след 10 години когато тази информация бъде разсекретена

357

Анонимен

преди 1 седмица

Мале аз ако бях копейка вече да съм си теглил въжето. След като целия ти свят се срути около тебе, трябва да се свършеш. За това молим всички копейки да си теглят въжето и да разкрасят по някоя върба

356

Бойкот на ОLX

преди 1 седмица

И какво толкова - Една четвърт от автомобилите и самолетите по света се движат с руски бензин, газьол, газ или керосин, включително и България, но никой не се оплаква...

355

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да целуват ръка на руснаците, че им оправят търговския баланс. Ако им продават 2% от техниката си, тогава няма проблем да ги отрежат, но ако са 30% от цялата продукция трябва да избират или продават на руснаците или фалират и десетки малки негърчета остават на улицата. Това е пазарната икономика нали нея искахте? Или се поддържат модерната евроатлантическа идеология или имаме пазарна икономика, двете заено не могат да съжествуват.

354

Анонимен

преди 1 седмица

"Руските ракети "Искандер-М, с които военните на Москва атакуват позиции в Украйна за последно на 3 септември в Полтава, съдържат десетки западни части...Дали е имало американски части конкретно в ракетата, изстреляна по Полтава, не се съобщава публично..."Ко рече?

353

Анонимен

преди 1 седмица

До Владимир Владимиров 345. Става въпрос за патента на ходовата част от някакъв трактор, но откъде да знаят писателти... Те чули-недочули и вече драскат възторжено.

352

Анонимен

преди 1 седмица

Къф е тоя ракетомоделизъм на снимката бе ?

351

Анонимен

преди 1 седмица

Вечна слава на "руския ботуш", който мачка фашистите и терористите, кафявата чума и бандеровците! Който потдържа и подкрепя фашисти, сам става фашист. И нашите продажници, по случай 06.09. отхвърлиха референдума за еврото, защото ОТЛИЧНО ЗНАЯТ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА. Просто с лека ръка продадоха независимоста на България! А после - лицемерни изказвания и поздравления по телевизията послучай празника.

350

Анонимен

преди 1 седмица

Волен Сидеров е първият Изкуствен Интелект управлявал България! Никога няма да забравя как Волен Сидеров плюеше по руснаците от ефира на ТВ СКАТ, а сега ги боготвори. Така са проститутките, спят с който им плаща. Да не забравяме, че Волен Сидеров е единственият български политик излизал чисто гол "поПишка" на първа старница в пресата: blife.bg/pictures.volen1_400_01.jpg

349

До 349

преди 1 седмица

До ъъъхъ"Ходете в "Украйна" да питате всички етнически групи като българи, татари и всякакви не-украинци, на какво са подложени" Айде спри вече с тези ЛЪЖИ, на които май самите вие, копейките не вярвате. А сега малко фактология. В Украйна етническите българи имаха всички права, както и това да изучават майчиния си език; там където се настани руски ботуш това право веднага е било отнето. Над 90% от кримските татари са изцяло и категорично за Украйна и не искат и да чуят за русский мир.

348

Анонимен

преди 1 седмица

...И пак не може да уцелва. Всичко сделано е така. Помня навремето, като излезе Лада 110, бяха докарали няколко нови новенички в магазина, платени от клиенти, но не можеха веднага да им ги дадат - трябваше първо да оправят заводските дефекти, че да тръгнат.

347

(^_^)

преди 1 седмица

Те всички руско-*** чудеса са такива, от времето Фау-2 заграбено от Вермахта, с което още щурмуват "космическото пространство". Той и така известният им калашник е по немски патент, а и всичките им останали технологии копират западни и американски разработки, но с 20 години по-късно. При тях човешкият фактор е най-големият ресурс и то главно, като количество ... мaмaшкиte винаги са произвеждали пушечно месо за фронта в достатъчно количество ... !!!

346

Искандер

преди 1 седмица

И какво от това?Много модели от марки автомобили от Германия, Швеция, Франция и САЩ имат български части.При Глобализацията е нормално.

345

rambaldievskievich

преди 1 седмица

До мнение (засега 10): Стари са за Запада.

344

Анонимен

преди 1 седмица

Значи вече име затворенкрана на путлерите и няма Искандер