7

Анонимен

преди 1 седмица

Нашият русофилски плосък данък 10 процента пречи да се интегрираме в НАТО и ЕС. Русофилският плосък данък ни спира за Шенген, защото се перат пари чрез него от престъпления, като наркотрафик. Реформата в данъците е истинската евроатлантическа реформа. 40 процента данък върху печалбите на банките и оръжейните частни компании ще ни вкара в Шенген и ще ни интегрира в Европа.

6

r3v0lv3r

преди 1 седмица

Тръмп иска да намали данъците предимно на големия бизнес, но някой трябва да плаща дълговете, ако не плащат американците, ще плащаме ние. Не, е случайно, че вече заговориха, че искат страните от НАТО да дават 4% от БВП, искат тези пари да се влеят в САЩ за оръжие. Харис поне е по-нормална и иска самите американци да си поемат мурафета.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Колкото и да дя пробутвате тая бездетна сатанистка Кабала ХеЛис тя изоставя с много от Тръмп и няма да стане президент на щатите, но ако пък вземат пак като с Байдън да се опитат да фалшифицират резултатете и тая черна **** я набутат в Белия дом в САЩ започва гражданска война.Полезен ход за либерастката шорошка сатанистка и лгбти $*** вече няма.

4

Анти тяло

преди 1 седмица

Тръмп или Камала - Мир и просперитет или Камала да приключи със САЩКое би било по-добре?

3

Анонимен

преди 1 седмица

Тази е като *** - предлага всичко защото знае че нищо няма да изпълни.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Не е върху печалбата, а върху НЕРЕАЛИЗИРАНАТА печалба. Нещо, което в теорията на данъчното право е недопустимо

1

Анонимен

преди 1 седмица

Забележете какво пише на плакатите зад нея. Тази социалистка е популярна само в кръговете на профсъюзите и синдикатите. Т.е. държавата, и такива които паразитират около нея.