10

Пфффф,

преди 1 седмица

Ганиелче,защо не прекъсваше по същия начин и не подскачаше така срещу Балабанката от малкото ДъПъСъ? Същите номера като Цеца Оризова срещу Възраждане :) :) :) Знам,че сега е модерно и евроатлантическо,но само вдигайте рейтинга на Копейкин :) А когато гостуваха представители на метастазите ДъПъСъ 1 и ДъПъСъ 2 им говореше тихо и нежно,почти гальовно и ги оставяше да леят тирирамби за вождовете си... Не че нещо,но прави впечатление. А допреди няколко години не беше баш толкоУ явно :)

9

Анонимен

преди 1 седмица

ЦИК требе се закрие или да се смени в истински действаща структура!

8

Роналдо

преди 1 седмица

ЦИК ще даде червен картон на Пеевски,съдът след преглед с видеоасистентарбитъра ше го отмени и ще даде цервен картон на Доган.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски така или иначе ще вкара спорът е съда и въобще не го интересуват напъните на ЦИК.

6

Анонимен

преди 2 седмици

ЦИК е на Тиквата и Сви нята. Както и цялата държава.

5

Анонимен

преди 2 седмици

всичко което се върши пред очите ни показва, че санкциите магнитски са напълно заслужени и трябва да има още санкционирани, все си мисля че замисленото "изпиране" на пеевски е самостоятелна идея на христо иванов, той е объркан човек без корени, без национална идентичност

4

До 2

преди 2 седмици

А няма да проституират в Холандия.Пеевски ще ги праща в Дубай.Шейховете плащат повече.

3

Анонимен

преди 2 седмици

ЦИК вместо да реши коя от двете ДПС коалиции да регистрира като спази императивната норма на пл127,ал2,че една партия може да участва в една коалиция дава указания и двете да представили доказателства,че в коалициите не участва ДПС и ако не бъдат изпълнени няма регистрация,но пък има и съд.вместо да приложат закона,да дават указания,които на практика забраняват на ДПС да участва и в една коалиция,за да не регистрират тази на Пеевски Безсмислени указания казаха гласувалите против от ГЕрБ

2

Atmaca Osmanoglu

преди 2 седмици

Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем турски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира под 10 стотинки за лира. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!

1

Гaля

преди 2 седмици

Moжe ga нe ca oбekтuвнu, нo вaжнoтo e ga ca cъrлacyвaнu c nocoлcтвoтo!