23

Шаран БГ

преди 1 седмица

Българинът / и аз като такъв/ прекрасно знае какво е необходимо, за да сме "в крак с хората". Това се знае и разбира и от политиците!! Но те никога няма да го допуснат, защото ще изпуснат " кокала".Конституцията е с малки недостатъци. Тя трябва да се тълкува от морални хора, а не от зависими, назначени от нарушителите ѝ персони !! Нужна е промяна на Изборния кодекс и на тоя за Референдумите !! В този си вид просто се опорочава ДЕМОКРАЦИЯТА и на практика я няма !!

22

Deep Zone

преди 1 седмица

Предлагам, специално за Ганиела, да викнем вече пенсионирания Питър Норт да я залее с един душ в новия Биг Брадър :D

21

Ех,Ганиелче...

преди 1 седмица

Що не прекъсваш дрЪтийо седера3т така, както скачаше срещу Искра Михайлова за ЛГБТИФКШ+ пропагандата?!? Неполиткоретно, а? Още малко и ще го цунннкаш гнусния гербера3тоседера3т и ще му направиш една евроатлантическа с8upkа!!! А с Балабанката от малкото ДъПъСъ направо си гукахте като две момиченца на пейката пред блока... Що така? НалЕ бяхте "независими журналисти", ужким... Поне платиха ли ви достатъчно?!?

20

Логично!

преди 1 седмица

Всеки, който е против Пеевски е на страната на Доган и ДС, този който създаде феодална партия в Европейска България и е на страната на кремълските агресори в Украйна. Вярно, че Пеевски не е цвете за мирисане, но само той може да спаси България от феодалните творения на ДС у нас.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Докато не се появи сериозен метач - чистач в държавата всичко ще е ала бала и нещастен мат рял.

18

Анонимен

преди 1 седмица

До Те нашите Питай близките на Политковска и Немцов за разликите!

17

Мара общата

преди 1 седмица

ДИОНА И ОСТАНАЛИТЕ ПЕВИЦИ ДА ПРАВЯТ ПАРТИЯ,ЗА ДА ИМА НАРОДА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВА.ДИОНА ПРЕЗИДЕНТ!

16

Е,без ГЕРБ

преди 1 седмица

Останалите са чули призива на Доган всички срещу Пеевски,който пък в съда след отказа на ЦИК да го регистрира като не изпълнил указанията им ще иска не само да съда да го регистрира,което и ще стане,но и да заличи регистрацията на нивата коалиция на Доган поради дадената им възможност с указанията на ЦИК забраняващи участието на една партия в една коалиция,което ИК разрешава,а времето за регистрация ще е изтекло и в следващият парламент какво ще правят чулите призива на Доган?Е,възраждане ще е.

15

Фитока

преди 1 седмица

Той пък Пеевски как пък да не им изпълни указанията.И какво като ЦИК му откаже регистрация?Обжалва в съда и той като прегледа документите не само,че ще го регистрира,но и ако констатира,че чрез незаконосъобразните указания на ЦИК е дадена възможност за нова коалиция на противниците му и да ги отсвири Ако бяха регистрирали тази на Пеевски,тази на Доган щеше да има време за нова коалиция.Така хитрата сврака и с двата крака.

14

ароматния пръч

преди 1 седмица

Прави чест на представителите на ГЕРБ СДС в ЦИК,че едиствени глакуваха против вчерашните указания на ЦИК до двете коалиции с ДПС в тях,с които ЦИК забранява участието на една българска партия ДПС,регистрирана по всички правила, в изборите като част от едната коалиция.Законът дава право на участие на една партия в една коалиция,но ЦИК не дава.Как беше поговорката за царя и пъдаря.Затова и избирателната активност ще се срине,тъй като скандалът тепърва ще се разраства,особено след съда.

13

Бренда

преди 1 седмица

А,да ДИОНА ПРЕЗИДЕНТ! заслужават.

12

Бренда продължение

преди 1 седмица

бяха забелязали щяха да не я регистрират като учредена без представителна власт ог страна на председателя на ЗНС и да регистрират тази на Пеевски?Сега на практика отстраняват без законово основание удна партия за участие в изборите заради недобрия преглед на подадените документи,като искат на практика нови коалиции,а вчера УС на ЗНС даде власт на председателя да участва в коалиция за изборите,каквото нямаше преди.Е,Пеевски няма интерес от участието на Доган и спорът ще е в съда!

11

Бренда

преди 1 седмица

Откъде ще дойдат след вчерашното Решение на ЦИК със особеното им разбиране на чл.127,ал.2 от ИК(една партия може да участва в само в една коалиция) давайки задължителни иначе указания на двете коалиции с ДПС в тях да представели доказателства,че ДПС не участва в тях,които,ако не бъдат изпълнени ще има отказ от регистрация.Тези указания се дават след преглед на документите за непълноти.Дали случайно не са успели да забележат,че коалицията на Доган е подписана от ЗНС без Решение на УС и ако го

10

Те нашите

преди 1 седмица

Са достатъчно ярки за 35 години . Само си задавам въпроса, какво е диктатура?!? При положение , че един диктатор никога не излиза от властта, с какво нашите управляващи се различават от това?

9

Анонимен

преди 2 седмици

Тая прилича на стъклата от Амстердам

8

Анонимен

преди 2 седмици

До 4 " Костовисти"!! СДС Умре другарю Демократ!! Умрял кон,няма как да го Съживиш!!!-:)))

7

Анонимен

преди 2 седмици

И това вече ще е Възраждане!!!-:) Ред им е и им се пада!!!

6

Pagaн, Muxaлeв...

преди 2 седмици

Haй-яpku ca тeзu c цвeтoвeтe нa gъraтa...

5

баба мара

преди 2 седмици

вие пък какви принципи имате хванали се с герб и не излизат самостоятелно наизбори не пускат кокала на никаква цена рипахте и скачахте срещу комуниститено сега не излизате от компанията им лицемери вие не сте демократи а нагаждачи

4

Мдаааа

преди 2 седмици

Да идва Костов. Достатъчно глупости.