85

краят на един луд

преди 1 седмица

Ленин слугувайки на престъпници в сянка, прогони образованите руснаци и унищожи културата на Русия. Сталин рамо до рамо с Хитлер въвлече Русия във Втората Световна Война, изби руските политици и висши военни и подтикна Хитлер да нападне Русия. Това струваше живота на десетки милиони руснаци. Путин, насъскан от неоЕВРАЗИЙСКИТЕ БРЪТВЕЖИ на маниакалния психопат Александър Дугин, започна Война за завладяване на Европа. Това може да струва живота на цяла Русия.

84

дядка обърши пяната

преди 1 седмица

83

Анонимен

преди 1 седмица

Жителите на Курска Област искат оставката на Путин. Руското настъпление срещу Покровск е спряно. Украински морски дронове Морской Малюк атакуваха пристанище Новоросийск. Русия изпрати дронове Шахед , които след навлизане в Украйна се насочиха и навлязоха в Беларус към Мозырский НефтеПерерабатывающий Завод. Беларуски изстребители ги обезвредиха. Явно Кремъл се опитва да въвлече Беларус във войната срещу Украйна. Но беларуските военни не са на това мнение.

82

Анонимен

преди 1 седмица

СЛЕД 116 дни КРАЙ НА МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ЗА РУСКИ ГАЗ И НЕФТ ! КРАЙ НА СПЕЦИАЛНАТА ДИАРИЯ !

81

Анонимен

преди 1 седмица

Предупреждение ,стига вече пускайте им атомните торпеда и даде свършва с сащ))

80

някой си

преди 1 седмица

тоя изкукуригал червеняк барабар с путинягата няма ли вече да се обесят някъде и да направят услуга на света?... само долни *** и бавно развиващи се ги слушат тия неандарталци

79

До 78

преди 1 седмица

Ами не можеш! Представи си талибаните и иракчаните дс бъдат снабдени с хиперзвъкови ракети и да почнат да бомбят Ню Йорк, Флорида и Вашингтон. Проста логика, не скачаш на някой да му биеш шамари когато този някой с един замах може да те прати в небитието.Либерастията явно е раково образувание в мозъка. Реалният живот е съвсем различен...

78

Анонимен

преди 1 седмица

Краваристанците не разбират какво ще се случи с всичките им бази в близкия изток ако руснаците почнат да снабдяват с ракети Сирия, Ирак и други..... Писнамиоткраварскилайна

77

Анонимен

преди 1 седмица

До Ти да видиш.. И аз това се чудя постоянно...Значи може да бомбиш чужда държава в която си нахлул,ама не може твоята да я бомбят.Вярно,че е Запада понякога ползва двойни стандарти,ама рашките направо ме изумяват....

76

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 77 Явно си бил там и са те шлякали цяла нощ щом знаеш за слиповете в шкафчетата.Взимай си за спомен и си сменяй по често твоите.

75

анонимен

преди 1 седмица

Стига сте я показвали тази МУМИЯ, страшно е да го гледаш!

74

Ти да видиш!

преди 1 седмица

Законните интереси на Русия?!! И целия свят трябва да удовлетворява "законните" им интереси? Единия от интересите им е да няма Украйна, после Молдова, после може би и България...? На последното много биха се зарадвали нашите "русофили"! На тях много им се живее в тоталитарна държава, дето няма да могат така свободно да драскат пр*стотии по цял ден в интернет. Ако изобщо им разрешат достъп до интернет де... Ако Вова разреши, за Родину...! :)

73

Роко Сифреди

преди 1 седмица

Това шимпанзе защо цвили? Нали всичко върви по план?

72

Доставката на

преди 1 седмица

американски ракети с голям обсег на действие в Украйна ще докара разширяване на установената от Русия санитарна зона на територията на 404 до полската граница.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Лавров и Путин тр. да предупредят 1 път всички т.нар. съюзници на укропия, че намерят ли по своя територия някакъв боеприпас чужду производство - ще имат право да трескат о съответната страна-производител, след което действително да треснат по Британия, Германия, САЩ и т.н. Инак онези ще стават все по-нагли чрез ръцете на дрогираните укропитеци......

70

Анонимен

преди 1 седмица

Гледам тука как евроатлантическите третополовци са станали още преди първи петли и си каканижат дежурните лакардии.А в това време нормалните българи спят,а руската армия яко бомби укрофашаги и натовски прошляци барабар със скъпите им прехвалени всевъзможни тенекета.И докато рашките вече влезнаха в северните предградия на Покровск,натовските рамбовци тичат по бързо и от Юсеин Болт към самолетите за към дома.Даже и слиповете си са забравили в шкафчетата.

69

Забелязал

преди 1 седмица

Лошадь Лавров цвили на празна ясла... . Точно, като уличните пceтa, които лaят по всеки от когото ги е страх и то много.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Дайте му зоб на Катъра.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Конската главъ пак изцвилил нещо,иааааа..пррр.

66

Плъховете русофили

преди 1 седмица

да си стоят по ду'пките без да църкат. Линиите на Кремъл не са червени, а бледо розови с кафяв оттенък... Нищо не могат да направят кремълските бандити и варвари.