13

С висшо

преди 2 седмици

Навремето работех на две места почасово и учех в УНСС. Спях средно по 5 часа на нощ. Да, успях да се издържам, но нищо повече.Неси струва да се преработва човек.

12

Анонимен

преди 2 седмици

При положение, че повечето хора работят 8 или 12 часа, интересно как отделяме 5 часа?И каква е целта? Да ни убедят, че сме мързеливи, защото спим?Тъй де, за какво им е на робите почивка? Според шефовете и 3 часа сън стигат. Я да направим работния ден поне 16 часа.

11

Анонимен

преди 2 седмици

до 1 Ти сериозно ли питаш кой спи над 9 часа? Тия пубери пред блока ми дето нагъват райски газ и алкохол до 2 часа сутринта, не могат да станат спали 10 часа. Ти на коя планета живееш?

10

В София работещи ??

преди 2 седмици

В София не се работи. В провинцията не съм бил, но може и да бачка някой, с оглед безработицата. В София всеки работник си вика: този шефа много да не знае, че си взимам шапката. Позиции има, куцо, кьораво и сакато е назначено на някаква длъжност. Дори до офиса не може да го накараш да дойде, ако е с опция хоум. Това не съм го виждал никъде. Работил съм в Германия и САЩ, сигурно затова. Подобна разпадана команда сигурно има в Гърция, Испания, и други южняци. Затова са и на тази хал.

9

Мухахахах

преди 2 седмици

ДП получаваше заплата от Парламента без да се покаже изобщо вътре! През това време му направили палата! Е, и? Драскачите тук да ходят да се разправят с него, ама не им стиска! Това е добър пример за подражание!!

8

Анонимен

преди 2 седмици

до 7 Точно след 3-4 месеца човек изперква, даже да не е на две работи, а да става сутрин в 3 часа и да отива в завода за хляб в 4 часа. Имах един такъв познат. Звъня му аз към 8 сутринта в една неделя, когато знам че не работи и той вдига телефона и каза" Хлябът готов ли е?" Казва го съвсем сериозно. Вдига телефона и той си мисли че е в завода. Не си заслужава това.....ще измрем за едните пари. Иначе взимаше добра заплата за тогава. Изкара 6 месеца и се отказа.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Само баламите бачкат, а в тази държава всичко е симулация на дейност от до!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Аз съм спал по 5-6 часа на денонощие работейки на 2 места. Ако работата и на двете места е интензивна изисква психическо и физическо усилие след 3-4 месеца си като зомби.Дните се сливат губиш представа за времето все тая ти е дали имаш рожден ден или е нова година. Приказките как някой работел дневна и нощна смяна че и събота и неделя едновременно и е бил адекватен на работното си място са чиста проба измислица.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Аз отивам да спя след два часа, защото утре ме чака 5 часа работа от 8 до 13 часа. След това съм свободен да си правя квото си искам. Който иска да си блъска по 9 часа на ден. Халал да са му парите.

4

Oberbayern

преди 2 седмици

9 часа и половина сън? Абе, данните да не са от пеленачета. Иначе, че не са българите по работата е ясно. Личи си и от държавата.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Който иска да работи бе. Никой не го е спрял. Който не иска няма да работи. Всеки сам си преценя.

2

Анонимен

преди 2 седмици

И какво ще спечелиш ако работиш повече отколкото за свободно време и сън? Един среден от петте ми пръста. Скапаняцииии ненаядени....

1

Анонимен

преди 2 седмици

Кой спи по над 9 часа бе съвсем се оляха стъкмистиците...