33

Лупи

преди 1 седмица

Не може на един да се отнеме колата, на друг да не се отнеме, щото е Еди КойСи. Закона е един и същ за всички. Това че е противоконституционен е друг въпрос и трябва да се атакува в конституционният съд. А Нойзи ще си купи друга кола, не го мислете него.

32

гражданин от село

преди 1 седмица

Отдавна го прецених този като пиаааница и отрепкааа! Няма какво да се направи, тази територия е антидържава, няма такава. Спасявайте се кой както знае.

31

Юлиян

преди 1 седмица

"Законът може да обори разума.Разумът не бива да оборва закона"!Правилно протестират хората!

30

нойзи е баклук

преди 2 седмици

известен, сега е още по известен и още по голям Бак лук.

29

Наблюдател

преди 2 седмици

Де да бяха конфискували и колата на Ставийски навремето.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Съдът пак стана за смях.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Колата е скъпа, Нойзи ще се отплати на съдията. Само бракми конфискуват.

26

Майора

преди 2 седмици

Пореден факт от действията на уж реформираните съдии! Та те пускат предсрочно убийци на свобода или намаляват наказанията им или освобождават от отговорност , камо ли да отнемат автомобил! Много ми е интересно как ще реагират ако се случи с децата им!

25

Киро

преди 2 седмици

Добър, лош, законът си е закон. Трябва да се спазва...

24

Анонимен

преди 2 седмици

всъщност съдията е прав в решението си за автомобила, просто този рекетьорски закон е противоконстуционен, от друга страна щом на обикновените граждани им отнемат личната собственост, би трябвало да важи и за извьестните

23

до 25

преди 2 седмици

Да с този на Софавто потулиха случая. Но къде са журналята да проследят какво се случи там?!?!?

22

до

преди 2 седмици

Нойзи няма име, чест и тн .Такива неща са демоде за костовистите.Има само подигравки, завист, злоба и простотия.Нойзи е просто бай *** в ефира на Диемите.Смятах, че няма вече да го канят, а ето че пак е там.Лошо Диема, лошо.

21

Негър Скиор

преди 2 седмици

.........Момент!?!!? ......В Развитите страни на Третия ден вече щеше да излежава присъдата си!! Нооо в Задунайская Губерния....Може да емигрираш и в СССР.........

20

Либерален Щъркел

преди 2 седмици

Пичове, Нойзито е либерал. За него правилата са други. Да си знаете защо я правихме тази съдебна реформа... Може да е пиян нескопосан чичко, дето успеха му е че си е взел трофейна съпруга на средна възраст, ама все пак е от нашите. Не завиждайте на човека, че е бохем ами му правете място на пътя, че либералите "ГАЗИМ!"

19

Анонимен

преди 2 седмици

И ся ко праим. На който са я взели ще може да осъди държавата,че са му нарушили правата. Просто Киро и Боко Тиквата един закон не могат да напишат. Иначе все разправят,че правят експертни кабинети. Да ви *** у експертите

18

Милен

преди 2 седмици

А какво да кажем за тоя гнусен *** Нойзи? В същото време докато се вайкаше колко се е покаял и ще си понесе последствията е действал с адвокати и съдията да си отърве ***.

17

адолф

преди 2 седмици

На тоя "съдия" трябва да му разлепят снимките навсякъде в градовете и да напишат на плакатите "УБИЕЦ НА ДЕЦА".

16

Анонимен

преди 2 седмици

За какво му е БМВ-то като няма книжка, ама чакай те и книжката ли са му върнали, ахаха, значи да пробва пак да се напие но този път да убие нещо.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Поредното доказателство за "равенството пред закона". А на "кокошките" им отнемаха колите и за по-малко. Явно е, че милиони няма закони. Всичко на тази територия е фалшиво от държава, през политици...докъдето ти стигне погледа..

14

съд

преди 2 седмици

Защо българският съд не отне автомобила на тоя *** и потенциален убиец на пътя с над 2,5 промила алкохол в кръвта? Трябва да убие някое невинно дете, че чак тогава на тия съдии да им светне лампичката ли?