49

Анонимен

преди 1 седмица

Индия- на 131 място по ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/по ООН/- РАЙ ЗА МИЛИОНЕРИ/МИЛИАРДЕРИ НАД 500 И АД ЗА РОБИТЕ/РАБОТНИЦИ живеещи в потресаваща мизерия и имат най много педеаси.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Защо да са "тайни"? Някой третополов ли може да попречи?

47

Хи хи

преди 1 седмица

Въййй, много тайни тез търговски връзки бе, БРИКС е половината свят, а запада е много малък и никой не му казва нищо.

46

Алекс

преди 1 седмица

Индия купува на безценица руски петрол,плаща в рупии,преработва го на бензин и дизел,които продава за долари и евро.Чебурашките трупат рупии,с които няма какво да купят.Накрая ще ги ползват за тапети и вместо тоалетна хартия.Само с мускули не става,требе си и акъл.

45

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

Само да припомня че вожда на расийската пендерация нарече "сделката на века" това, че продава газ на Китай на половин цена. За цената на петрола към Индия сами се сещайте.

44

Тайни са

преди 1 седмица

За западните ид...йо. ти

43

пияница мръсник

преди 1 седмица

"то гроздето е кисело"! :)

42

петрол и бира!

преди 1 седмица

ха ха какво му трябва на руснака!?

41

пияница мистик

преди 2 седмици

Малoyмните пyтюнеандерталци постоянно пишат, как "лошия" Запад и САЩ искал да разбие Мордор, за да му вземел ресурсите :))) Ами то не се и наложи такова нещо. Таксиджията, понеже нали е много умен започна война с Украйна, санкции и сега Индия и Китай му вземат без пари ресурсите. На 1/3 от цената и сигурно после го препродават на далавера. От това по-сигурно вземане на ресурсите, здраве му кажи :)))

40

Мда

преди 2 седмици

Индия е най-големият вносител на петролни продукти в ЕС които пък произвежда с руски петрол ...Брюксел прави европейците на ***

39

Mda

преди 2 седмици

Днес Подоляк прирева че Русия изглежда имала достатъчно ракети да бомби безспирно Украйна ...най-сетне хохлите признаха в прав текст колко са лъгали в последните години

38

Анонимен

преди 2 седмици

До 32Моди беше в Москва преди седмица..сключват договори, търгуват си хората :))))Търгуват с хора.Руските военни бяха прелъгали стотина бежанци да подпишат договори и бяха пратени на обучение, някой и на фронта.Индийците искаха да си ходят, но военните не ги пускаха. Та се наложи Моди да ходи да ги освобождава от крепостничество.

37

Тайни?

преди 2 седмици

Мухата.. да не падат от Марс

36

Малък Праз

преди 2 седмици

Горкият Моди. Мислеше си, че може да бъде наистина неутрален и да се бори за най-доброто за страната си - Индия. Западът настигна и надмина вече бившият СССР. Който не е с нас е против нас. Зорлем ще принудят Моди да прекъсне връзките си със запада. Индия е съосновател в БРИКС и вижда бъдещето си там. И е най-голямата демокрация в света. Много по-голяма от САЩ.

35

А Урсула от 3

преди 2 седмици

Години ни обяснява как санкциите действат!И си заслужава икономическото харакири на ЕС!

34

Урсула мълчи като

преди 2 седмици

Нема ли да има 15 ти пакет санкции?!Срещу Китай и Индия?

33

Ма то и ЕС

преди 2 седмици

Е в тайни търговски връзки с Русия..през Китай, Индия и Турция и Азарбайджан ..така че

32

Анонимен

преди 2 седмици

Копейката пише еднотипни коментари. Не може да измисли нищо, но може да пише по зададен шаблон. Или да повтори каквото са написали опонентите му, но с обратен знак. Копейки, сър.

31

Хаха

преди 2 седмици

Моди беше в Москва преди седмица..сключват договори, търгуват си хората :)ЕС никой не го бръсне за слива..

30

Анонимен

преди 2 седмици

И защо Русия ще изгради някакви предприятия в Индия за да избягва санкциите,а да не си ги направи в Русия че въобще да не ги хващат никакви санкции...ето това не ми стана ясно от тази статия ,иначе малко объркано са го написали, санкции тука, санкции там,някакви тайни преговори ама пък изтекла информация,объркана работа...