87

Буда нудиста

преди 1 седмица

Ми дай да те сменим и теб, бе, Зелко!

86

Анонимен

преди 1 седмица

Така е, новите пари означават и "нова енергия". Не може непрекъснато "старата енергия" да усвоява. Време е за смяна на караула усвоители, че старите могат и да те издънят.....!

85

от село

преди 1 седмица

САЩ са му наредили смяната. Американците са ги надушили че много лапат от помощите. Друго не се сещам

84

Анонимен

преди 1 седмица

Кукулеба ще се изнесе на запад, помнете ми думата. Май му замириса на изгоряла гума.

83

Юбилей

преди 1 седмица

Днес.бг публикува днес юбилейната 100 000 статия за титана на мисълта и баща на украинската демокрация клоуна Зеленски. Слава на демократичната преса!

82

Аквакултура

преди 1 седмица

Зеленият планктон също трябва да подаде оставка.Така има шанс(минимален)да си спаси жалкия живот.

81

НОРМАЙЕН

преди 1 седмица

Ще чдете дървото "братя" украинци, ама ще е късно!

80

Анонимен

преди 1 седмица

Путин такава енергия ще ви даде, че ще пламнат тазовите ви части.

79

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 седмица

И не мога да разбера, защо авторите на статията обиждат Кулеба нан"МЪЖ'! Събували ли сте му гащите да видите дали е мъж?

78

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 седмица

Значииии...основно праеило е, когато нещо върви, да не правиш промени. Украинските немски каски стигнаха до Модква през Курск и Зеленски всяканвечер рекламира тоя велик поход. Но защо сменя хора, след като всичко се развива по мед и масло и вече са в широкия център на Москва?

77

Хъ хъ хъъъ!

преди 1 седмица

"Нуждаем се от нова енергия"??? Каква нова енергия, к'ви пет лева бълнува зеленото човече? Истината е, че бягат като плъшоци от потъващата украинска гемия, и след месец два всичките ще са духнали!

76

Искандерите носят

преди 1 седмица

Тази вечер още десетина искандера носят нова енергия за малкото нагло джудже Зе.

75

Злодимир Кретенски

преди 1 седмица

кога ще си подаде оставката ? и без това вече е напълно нелигитимен узурпатор.

74

Урките са овър!

преди 1 седмица

...

73

як план!

преди 1 седмица

по средата на Курската битка сменяме началството! Или вече им е ясно на хунтаджиите че няма как да останат с главите си след случилото се неудържимо бягат назапад!

72

Анонимен

преди 2 седмици

Те те Изоставиха Евреино! НЕЗАКОННИК!! И ако си Още " мераклия" да стреляш в дълбочина на руска територия.То вече заявиха от Москва.Че са длъжни да стигнат до Полската граница! Сега разбираш ли какво Значи това? -:) Че ще Обходят Цялата Украинска територия, От която се " стреля" по Русия!!!-:))) Вдяна ли вече ???

71

Анонимен

преди 2 седмици

до 72, ами ако има пак някой център с толкова много хора на едно място, абсолютна некадърност - инструктори, радисти, оператори на дронове и мобилизирани украински войници, за които ми е жал

70

Анонимен

преди 2 седмици

А ти кога? Айде, нали щеше да седиш на плажа в Крим? Началниците ко казаха? Първо конете, после жокея? Видя се, че ставаш за просяк и крънкач, за друго-не! Погреба си държавата и още се правиш на весел! Нова енергия, бла-бла... Господарите ти искат цирка да сменят, заедно с клоуна. Будь готовь!

69

Анонимен

преди 2 седмици

ИМАЛ НУЖДА ОТ ЕНЕРГИЯ , ДА СМЕНИ КОКАИНА, ЯВНО МУ ТРЯБВА НЕЩО ПО СИЛНО

68

Гиб Мелсън

преди 2 седмици

В Беларус са задържали агент на японското разузнаване, който е слухтял и събирал информация какво се случва на беларуско-украинската граница и правел снимки на военната инфраструктура. Това са го съобщили по националната телевизия на Беларус.