9

Амии

преди 2 седмици

Тротинетките с двигател да се регистрират в КАТ и да се изисква книжка за тях. Който иска в парка с тротинетка да използва оригиналните, които се бутат с краке това е еко. Другото е простотия (зареждат се с ток от въглищна централа).

8

Анонимен

преди 2 седмици

В София като има правила да не би да ги спазва някой, същото е като ограничението за скорост на околовръстното, както и всяко едно нещо в държавата, за щастие или не?

7

Айфеловата кула

преди 2 седмици

Браво на винкелита, изненадан съм!

6

Анонимен

преди 2 седмици

НЕ на летящоте троитнеткаджии - да им се забрани да ВИЛНЕЯТ по тротоарите

5

Анонимен

преди 2 седмици

Акцията е да "промени поведението" на водачите на тротинетки и затова общината забранява движението на тротинетки в още участъци. Чудесно! Ще споделили ли общината до сега колко нарушители са хванали? Да не се лъжем - търсят си начин да си вържат гащите ако стане нещо, те да не са виновни!

4

Русофилска дупка

преди 2 седмици

Дивите селяни признават само TDI. Щом не е TDI значи е джендърско и трябва да се забрани. Направо не знам как още ни търпят в ЕС. За 15 години членство не се направи нищо за екологичния транспорт. Нито пешеходни зони нито велоалеи. Ето в София даже почнаха да секат дърветата за да разширяват булевардите за повече коли. Застроиха и градинките. Изобщо няма такава държава! Изобщо не сме за ЕС.

3

Ямболски цървуль

преди 2 седмици

А за ВИНКЕЛИ ?

2

Анонимен

преди 2 седмици

Да ги забраняват направо! Няма велоалеи, дори и на новите улици. Караш в крайна дясна лента бибиткат ти, караш на тротоара - карат ти се, защото това е за пешеходци. Накрая падаш в някой необезопасен трап и общината не е виновна, виновен си ти, че караш тротинетка, като в случая в Плевен. Вместо да се водят часове в училище, те ги водят на деца в детската градина, ама направо в яслата отидете по-отрано по-добре. Глупава държава сме, глупава ще си останем!

1

Алекс

преди 2 седмици

Какви са мерките и ограниченията не се разбира.