86

МиР

преди 4 дни

И след някоя друга година очакваме да се народят един бюлюк тъмнокожи със сини очи...

85

Жени и деца

преди 1 седмица

И как в това гето ще настанявате жени и деца бе? Вие *** ли сте? Там е пълен ***! То вече из цяла София е така!

84

Анонимен

преди 1 седмица

Добра идея. Само украинските имигранти могат да се справят с арабските имигранти. Зоната Централна гара - ЦУМ ще се превърне в една малка военна зона. И нека по-силните победят.

83

зли копейки

преди 1 седмица

росия е терорист и нормалните хора я мразят!

82

Обективен

преди 1 седмица

Слугите на мафиота Шиши МИ ТРИЯТ ПОСТОВЕТЕ , защото акъла им е като неговия !!!

81

Анонимен

преди 1 седмица

Може направо в сараите да ги настаните, там е свободно вече!

80

Какъв е проблема?

преди 2 седмици

До 84. Анонимен. Не че имам нещо против тези или които и да е мигранти, но днес НАП излезе с информация, че малко над 40% от работещите българи получават до 1000лв. заплата, и да извън София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора много хора получават наистина толкова, не всичко е сива икономика. . . . Немците ви показаха как се прави! Висока избирателна активност и само ултрадесни като Възраждане - така ги наричат на Запад, а не като в България русофили!

79

Анонимен

преди 2 седмици

Няма ли да им строите 5 звезден хотел, те са толкова мили, и с коли над 100000 хиляди лева, а нашия Народ ще теглим.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Не че имам нещо против тези или които и да е мигранти, но днес НАП излезе с информация, че малко над 40% от работещите българи получават до 1000лв. заплата, и да извън София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора много хора получават наистина толкова, не всичко е сива икономика. Украинците всички вече сме ги виждали с какви коли пристигат. Не е ли редно първо да помислят за българите, които наливат в бюджета и после за социални програми за чужденци...

77

Селянин с опел

преди 2 седмици

Пожелавам на софиЕнци повече бежански центрове в столицата. А вие , драги ми столичани в повече, си мислете за 30 годишните ипотеки и не му мислете.

76

Gogo

преди 2 седмици

Поредно БЕЗЗАКОНИЕ!За "съживяването" на този своеобразен вход към софия имаше конкурс 2018г. Преди няколко месеца излезе нова информация, че успешно са минали повечето сложни процедури,които са спирали преминаването към подробно проектиране и реализация като основната идея беше да се "очовечи" тази зона. Със горецитирания този безумен акт се показва за пореден път как столицата и държавата си плюе на собствените инициативи ;) А гетото там ще процъфтява!

75

Анонимен

преди 2 седмици

днес е за украинци, утре ще набухат там и афганците и палестинците и всякви тъмни субекти

74

115

преди 2 седмици

В България всички са на почит, само на Българите им такова мамата!Ама ние си ги избираме, и търпим!

73

Путин.

преди 2 седмици

До. 64. Къде. Беше. Когато. Украинските. Националисти. Демек. Фашисти. Избиха. Цял. Участък. Милиционери. Защото. Не. Стрелка. По. Руснаци. За. Това. Зашо. Бнт. И. Официалните. Власти. Не. Казват. Нищо. Тяхната. Мама

72

ц ц ц ц

преди 2 седмици

като тръгнат на разходка към центъра ще минат през арабските сборища. може да се променят цветовете на иначе рускоговорящите укродеца

71

AZ

преди 2 седмици

И безплатен паркинг (охраняем) за лъскавите им возила. А за електричките и зарядна станция.

70

Гошо

преди 2 седмици

Правилното е бежанки, защото бежанците ги застрелват на границата. На гарата им е мястото близо е до лъвов мост и има доста хотели на час.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Простаци престанете да се грижите за всичката *** от другите държави,а собствения Ви народ да умира от мизерия и болести.

68

Димо

преди 2 седмици

Няма да за украинци ще е за арабистанците които ще ни върнат от Австрия, Германия и цяла Европа.Тава е само прикритие за истинските намерения.

67

007

преди 2 седмици

До 71. Кучетата си лаят, а укропитекът НАТОрява земята.