8

Айде ся, глупости

преди 2 седмици

природата си отмъщавала. Защо на селтака си отмъщава, а не корпоративния бос? Айде стига клишета, все обикновения човек е виновен и трябва да бъде наказван.

7

Обиден

преди 2 седмици

До Глупчо Бездънски- Прав сте, синоптици ли са това или екскурзианти начело с онова недоразумение георги рачев, този постоянно е на екскурзии на държавни разноски. Крайно време е държавата да им спре субсидиите! Не само, че не познават какво щ е времето след 1 час, те дори не знаят какво е било преди един час. В синоптик бг. постоянно сменят прогнозата и не можеш да разчиташ на вярна прогноза от тези ***, имат компютърни програми, карти, партньорски центрове и пак не познават.

6

Анонимен

преди 2 седмици

От 2 седмици нямам вода и няма и информация кога ще има. Като няма работеща държава да осигури ще чакаме Дедо боже...

5

Глупчо Бездънски

преди 2 седмици

Ей,синоптици хренови,на 10% вашите прогнози са действителни!То не беха бури,проливни дъждове в Бургас...пембенини кодове....аман от простотии...Капка не е паднало от 3 месеца!Толкова лъжи,колкото от синоптици,не съм чувал цял живот!

4

Лило

преди 2 седмици

След някой други месец ще видите че ще се почне - валежите са прекалено много. Няма така една година да кажат нещо е добре!!!!! Вече не ми се чете глупостите им!!!!!

3

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 2 седмици

Да ви преведа от клаймътченч-пропаганден-език - след лятото, идва есен. Ще вали.

2

Зевс

преди 2 седмици

На територията заради липса на здрава мисъл има вече само две състояния на водата: суша или наводнение.

1

ъъъъъъъ

преди 2 седмици

всъщност кво казва този професор ?!