12

Нищожество

преди 2 седмици

Ти си кръгла нула. Нямаш право на собствено мнение. Не се бий в гърдите и без това задух те мъчи. Ти, Глупаков, ще приемеш всичко, каквото ти кажат! Бааах ти и безмозъчния червей.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Някой да каже на иф.премиер,че е гьобояджия на който умните българи не вярват.Бюлетини ще се купуват на ишлеме с чували,които ще отиват в централите на ДПС и ГЕРБ. Новият министър на вътрешното ни ведомство,още не седнал на стола си,започна промяна, подмяна на служители, с цел потулване на всички груби случаи с купуването на гласове.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Сиганският барон пак си помислил, че него някой го бръсне за нещо.

9

Анонимен

преди 2 седмици

до 2, щял да каже Главчев, той цял месец се самопредлагаше, дори когато президентът даде мандат на фенката на незаменимия министър

8

Алекс

преди 2 седмици

Главчев е прав за водещата роля на избирателните комисии.Обаче председателката на ЦИК Камелия Нейкова избяга и се скри в Азербайджан.Е,как тогава да се реализира тази водеща роля?

7

Анонимен

преди 2 седмици

Гламчев, не си вменявай функции които не можеш да изпълняваш! Предният път бяха най-зле организираните избори изобщо в историята на съвременна България.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Ами напусни от Сметната палата тогава. Защо не изпълняваш това за което сам говориш?

5

Анонимен

преди 2 седмици

заслужаваме си всичко, въпреки записите за "изпирането" на борисов и пеевски, българският народ гласува за ПП-ДБ, в Северозападна България 22% гласуваха за осъдения за корупция пеевски, а там няма турци, гласуваха срещу едно безплатно зареждане на бензиностанцията, сега заем за 4 млрд., всички областни бяха сменени с хора на пеевски, медиите и журналистите денонощно пишат хвалебствени оди за пеевски, но иначе са евроатлантици, а не признават американските санкции

4

Анонимен

преди 2 седмици

а за какво ще използвате огромния заем - 4 млрд и половина - 1 млрд. за падеж на дълга, 1 млрд. за пенсии (от три месеца е премиер главчев и вече няма пари за пенсии, а бюджетът е на червено с милиард и половина), за какво са останалите 2 млрд. евро, борисов винаги е теглил такива големи заеми, да си живее комфортно, знаем чие е правителството, главчев е кадър на ГЕРБ (като се върна на власт 2015 борисов изтегли 8 млрд.заем, а вдигна шум за 1 млрд. на Орешарски за погасяване на дълга на борисов)

3

Зозо

преди 2 седмици

Удри Главен!!!! Уволнение на всичко живо назначено от ППДБ. До крак.

2

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Абе Главчев ви каза "ееете си мката", вие не, Калин ще е. Сега пак що Главчев тлва и главчев онова. Аз ако бях на мястото на главев, директно щях да кажа на всички любопитни и критици*ЕЕЕТЕСИМКАТА!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Ами то и Главната Калинка нещо се е объркала ама ще и сипят една студена вода.