8

Грую

преди 2 седмици

И като видя че са ми отчитали изследвания и са крали пари какво от това? Ако се оплача на Здравата Каша ще ми намалят здравните вноски? Най-много да ме влачат по съдилищата докато се разправят с лекарите.Никакъв смисъл няма от това приложение. Само информационно обслужване са усвоили едни милиони.

7

Лило

преди 2 седмици

Измислено пък електронен подпис иска. Наясно ли са че този подпис важи определен срок??????????

6

Анонимен

преди 2 седмици

Влязох в сайта на нзок и о, чудо... Всички данни си ги има и там...

5

К9

преди 2 седмици

Поредната недомислица, с която просто са усвоени едни пари за разработка и поддръжка на някакво приложение. Питам колко хора имат електронен подпис и колко хора ще отидат до здравната каса да до вземат код за достъп? Сещам се за поне 5 други начина всеки да има сигурен достъп до здравните си данни и нито един от тях не включва КЕП и разни кодове от НЗОК.

4

Мар

преди 2 седмици

До Анонимен 2 - ел. подписът е 4лв. за година и е голямо удобство за комуникация с всички институции, а не само да си зяпа човек здравното досие.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Предпочитам да умра безплатно без лекарска намеса.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Можеш да си виждаш пациентското досие без да даваш 20+ лв на година за електронен подпис. Това е! Какви са тия дълбоки разсъждения за здравеопазването, за това какво не работело какво не ?!?

1

Рамирес

преди 2 седмици

Тъкмо си го свалих, нямало уж електронен подпис- регистрирайте се еди къде си с електронен подпис ми изписа и го изтрих. Пълни глупости