22

Анонимен

преди 2 седмици

Уж мрънкат, че си загубили добитъка, който ги вкарва да крадят, но дават кеш само на римляните и твърдите ядра до тях! Другите седи като коне на празна ясла!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Като платят по 150 лв на всеки гласувал! Така всички ще оридат да гласуват и няма да има купен вот, няма да има нужда от полиция, която харчи много повече пари и нищо не прави за купения вот на Боко и Шишо! Един месец преди изборите щяло да има спец акции! Ами те вече раздадоха кеша!

20

Анонимен

преди 2 седмици

Най-добре е да проведем референдум с питане "Искате ли да си върнем копейките на Русия?"

19

uha

преди 2 седмици

Ами то се знае - со паре или со малце кютек. Кютекът е забранен. Та со паре. Виж Дилянчо Пеевски. Ша отвори пак кесията.

18

анонимен

преди 2 седмици

Ако се беше разцепила коалицията на шарлатаните, както се разцепиха ДПС и БСП, народът щеше да се върне до изборните секции.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ за другите незнам ние сме постоянни

16

Алекс

преди 2 седмици

Не е много сигурно,че само ПП са виновни за отлива на избиратели.Да не забравяме,че Христо Иванов беше главния идеолог на съсипаната Конституция.Той подари службното правителство на ГЕРБ и ББ,а това със сигурност е отблъснало немалко избиратели

15

Анонимен

преди 2 седмици

Искам да видя физиономиите на Киро и Лена като загубят още 100 хиляди променкаджийчета!

14

Али

преди 2 седмици

Смяна на целия ЦИК... оп имам предвид ЦИРК ! :D

13

Бирата

преди 2 седмици

Не знам как!

12

ЦиРК БайГанский

преди 2 седмици

На 27 октомври 2024г. ЦиРК БaйГaнckий ще изнесе своя пореден мега спектакъл. С участието на "Бистришкия тигър", "Намагнетизираното пpace", "Харвардския лъжоразказвач", "Сарайският сокол" "Московската k0пeйka", "Учиндолския kayн" и на последно място "Столетницата". Покупко-продажбата на хартиени билети започва от 50лв , но с напредването на представлението през деня се очаква увеличение в цените.

11

.

преди 2 седмици

"Как партиите ще върнат изгубения си електорат?"....за начало като изчистим ефира от продажни медии и необективни , алчни и зависими водещи ( изживяващи се като журналисти ) , както и социолози , политолози и прочие "...ози" , които години наред ни набиват болшевишките опорки , комунистическата пропаганда и нескончаемия рефрен колко сме зле , колко сме нещастни , колко сме бедни , колко сме болни , колко сме гладни , колко невежи , колко безпътни и какво дъно сме бидейки част от ЕС и НАТО ..

10

Тенгри кан

преди 2 седмици

Ша ги върнат само, ако Исус Христос пришества и ги воскреси от гробищата;)))

9

Анонимен

преди 2 седмици

Киро има план за това!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Няма! Ще к8ичат като Мая Манолова и търновската бабичка Дончева, ама никой не иска да ги вземе дори и в коалиция, защото хората само като ви видят и въобще не ходят да гласуват. То и нови лица няма, а само някакви шарлатани от всички страни. Всеки, който е краднал малко гледа да се намъкне в парламента да е по-близо до голямото крадене. Нали някакви милиарди обявявахте, че се крадат, а като дойдохте вие още толкова кредити направихте.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Съставът и начинът на конституиране на Централната избирателна комисия е концептуално сбъркан, но това е тема, която политическите играчи не повдигат.

6

Истината!!!

преди 2 седмици

В настоящата ЦИК има 15 експерти, предложени от следните политически формации:четирима представители на ГЕРБ,трима на "Има такъв народ" (ИТН)трима на БСП,двама на "Демократична България"двама на ДПСедин представител на "Изправи се! Мутри вън!".Действащата ЦИК е назначена през май 2021 г., има 5 годишен мандат и отразява политическото представителство към онзи момент.

5

Пита се в задачата?!

преди 2 седмици

ЗАЩО В ЦИК НЯМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ????Затова ли Продължаваме Промяната загубиха 300 000 гласа на последните Избори??...

4

Ахахаха!

преди 2 седмици

Обществена тайна е, че водачите на листи са престъпници. Как да се върне нещо, което никога не го е имало? :D

3

баба мара

преди 2 седмици

с нови лица със старите му-цу-ни не става 20 процента изб активност капиталиститевън от листите отиваме на избори напролет