17

Анонимен

преди 2 седмици

и що така, нали щяха да тичат след нея и да я молят да подпише, да се съгласи, да одобри

16

Анонимен

преди 2 седмици

години наред нинова въобще не издигаше кандидат кметове от БСП, а нареждаше да гласуват за кандидати на любимата и ДБ, нейните регистрации никой не ги иска, откъдето дойде там да заминава, да дава жалба в съда, щом БСП за нея не са по-важни от депутатската заплата на Калоян Методиев и нейната собствена

15

от бъзлубжа

преди 2 седмици

импексова , даже и симпатизантите ти спреха да щракат по форумите за теб :) не се ли усещаш че си отритната от всякъде

14

Предположение

преди 2 седмици

Тази жена няма и капка свян-себеуважение и с това си свое поведение ме убеждава само в едно, че след толкова години в парламента и да лапка сладката заплатка, не ще може да си изкарва прехраната в цивилният живот и за това все още не дава кокъла на някой друг.

13

Къде е проблема

преди 2 седмици

Добре, Корнелия Нинова подаде оставка и не е против лявото обединение. Въпросът е защо не се споразумяхте с нея, тя щеше да даде пълномощно на временно изпълняващият Зафиров. Нормално ли е бивш председател на партията дори да не е във (вашите) депутатски листи?

12

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

До Анонимен 10: И какво според теб значи "не съвсем". Нинова си е подала оставката, но си остава председател на БСП до избор на нов от конгрес на БСП. Нещо неясно?

11

Анонимен

преди 2 седмици

Тази вече дърта жена няма ли да се измита или да я изметат от БСП.Над 700 000 гласа загуби БСП заради нея и още й се иска да бъде лидер на червените. Докато тя и тримата приближени около нея плюс Овчаря не смъкнат електората под 4%, тая седесарка няма да си мирне. Синът й успешен банкер в САЩ, мъжът й шеф на дирекция при Вал.Златев, тя бивша приватизаторка на Техноимпекс и се пише върло червена, наглата му седесарка. Добре че все още има живи склерита и й вярват, та да ги лъже.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Сладурана! Подаде си оставката,ама не съвсем!Повече от 30 г. тази партия се управлява като чорбаджийска къща, но по-лошото е ,че България не можа да се отърве от тези кърлежи веднъж завинаги!

9

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Радев оставката веднага!!!!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Корни няма кой да я оправи и е много изнервевна. Не подценявайте дебела, незадоволена жена.

7

Кака е мъжка!

преди 2 седмици

Удриии Корни! Мачкаййййй меките Вагиненчета,Зомбифировчета и САтанишевчета! Искам да ги разкостиш като Техноимпекса :) :) :)

6

Корнелия

преди 2 седмици

да взима пример от Габровска и след политиката да се ориентира в специализираната индустрия.

5

баба мара

преди 2 седмици

къде ми е коментара

4

Как е палач в женски

преди 2 седмици

род - Нинова! Успя да обезглави БСП! Все пак има някакви качества г-жа Импексова и вече с нов прякор Дукс!

3

Анонимен

преди 2 седмици

Тази жена няма достойнство.Нима тя не прие правила за мандатност в политиката.Спазвай си ги, защо се натискаш за още.Нямаш достойнство и чест.Като Доган си.Отвратителни хора.Съсипахте си партиите.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова е нервна - на 9 септември съдът ще реши окончателно дали остава лидер на БСП

1

Ха-ха

преди 2 седмици

Кво ти пука. Нали вече не си от БСП. Или заради тръпката от плямпането ?