143

До Ало

преди 1 седмица

Човек когато говори - говори за себе си.

142

Евроатлантик

преди 2 седмици

Преиначиха историята,облъчиха ни с атлантически ценности и пак сме от грешната страна!

141

Ало

преди 2 седмици

Тук няколко путиноидни червени плъхове създават илюзията че са мнозинство и се скъсват да драскат приматски драсканици.Възраждане инициира закон за чуждите агенти.При един сблъсък нато с русия знате ли как ще ви се подпалят червените тролски задница след като русия ни обяви за враг.Тогава на гърбът си ще видите какво означава война ако не успеете да издухате из...р...ди такива

140

Анонимен

преди 2 седмици

Ми то фашиста Зеленски кой стои с него ,даже тоя колеба ,и Кличко и д-р генерали и много украински военни ,тоя нарком мобилизира 16 годишни ,ЕС и сащ знаят и мълчат ,скоро тая наркоман че овисне на някое дърво ,гад фашиска

139

Анонимен

преди 2 седмици

Изключително Неприятна " личност" за мен лично! Кореняк Румънец! -:( Що Оръжие Изпроси за 2 години от цял свят и са пак до Никъде Румънците! Пардон " Украинците"!! Изключително Нагъл КОПАНАР!! Но Бега? Защо? -:) Ясно е защо!-:)

138

Анонимен

преди 2 седмици

Мишките се пръскат защото кораб потъва вече!-:)

137

Анонимен

преди 2 седмици

Главнокомандващият на ВСУ Олександър Сирски е възложил на войниците си да пробият до ядрената електроцентрала в Курск и да поставят там експлозиви, разказва пред РИА Новости военнопленникът Михаил Шкода от украинската 82-ра десантно-щурмова бригада.Според него Сирски е пристигнал на мястото, където се е намирала 9-а разузнавателна рота на бригадата, на 5 август - ден преди нахлуването в Курска област.

136

...

преди 2 седмици

Прави сметка какво разузнаване имат руснаците, че да знаят кое "училище" да ударят пълно с натовски мишки.

135

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 седмици

Мръсното копеУе-фашага предусеща как полъхът на вятъра клати примката на бесилото,която му е отредена по заслуги

134

Анонимен

преди 2 седмици

Бая нарад измря зареди тоя. Едва ли спокойно ще си пие пинаколадата някъде на юг!

133

укро драми...

преди 2 седмици

мижав интерес

132

Анонимен

преди 2 седмици

След оставката веднага хукна за Англия,защо не остана да защити великия си президент.

131

Анонимен

преди 2 седмици

Дразнеше,не е виновен за физическите си данни ,все пак.Не блестеше и с интелект,заучени кухи фрази и тази физиономия на кукумявка идваха много.Съчувствам на Украйна,но ако е почти невъзможно да се пребориш с ядрено Зло,назначи някое "хубаво Наде" поне.Или Олга, не знам.По ще се пребориш за идните пакети помощ .

130

Ветеринар

преди 2 седмици

Когато един къърлеж се надуе от изсмуканата кръв, тои се отлепя/ напуска донора от който се е хранил. Това обаче се отнасе само за предпазливите кърлежи, които се страхуват да не се пръснат от изсмуканата кръв или че кучето ще започне много често да се чеше и ще ги смаже с ***... Алчните и лакоми кърлежи остават до края.

129

Дан

преди 2 седмици

Тоя беше част от идиотската шайка на зеления наркоман .*** тласнаха света към ядрен катаклизъм . Трибунал за зеления диктатор и цялата нациска шайка . Бог да пази изтрадалия украински народ .

128

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Крайно време е да го разкарат тоя.

127

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха. Поредния напускащ плъх потъващия кораб

126

История

преди 2 седмици

Да се готви Берлин. За втори път. Англичаните гледат "сеир" и си пият чаят от 35 метровата яхта на бора-бора, подхилквайки се ;)

125

Анонимен

преди 2 седмици

издъни се в Полша

124

Анонимен

преди 2 седмици

А какво стана с онези псевдо депутатки който се снимах с автомати? Още си седят в кабинетите нали но заради тях 1 млн мъже умряха