22

Анонимен

преди 2 седмици

Бре кво здравно досие ,аптеките са празни евтините лекарства ги изнасят ,а скъпите за по сто лева кутията ги има в изобилие ,здеавна каса спонсорите частните болници с милиарди ,а за общинските пари няма ,има частни болници които вземат на ден 40 лв ,там телкивете не важат ,а в държавната. болница е 5.80 на ден

21

Надзирател

преди 2 седмици

Ама колко лесно вкарваме овцете в дигиталния концлагер, само отваряме вратата и те сами влизат. хи хи хи

20

THE BEST

преди 2 седмици

НЕ знам с тези здравни досиета..... Не е добре работата ...... НЕ видяхте ли как изтекоха данните от НАП и наказани нямаше - а данните ги има половин свят вече.... Искаме ли и здравната ни информация да е налична в половин свят???...???

19

ceneto

преди 2 седмици

разкарването до така наречените пунктове също е безсмислено,защото няма да свършите това което се предполага, ще ви направят регистрация ръчно, но няма да имате парола за достъп, тоест ако си смените телефон или излезете от приложението(разлогнете се) не може да го ползвате, трябва пак да посетите РЗИ РЗОК

18

Анонимен

преди 2 седмици

Пак иска КЕП що лъжете че е без КЕП :)))

17

Анонимен

преди 2 седмици

Гербавата калинка пак отчита дейност.

16

ceneto

преди 2 седмици

оправете си новината, не губете времето на хората, дори на страницата пише че не може без ел. подпис https://his.bg/ezdrave/ * Предстои въвеждането и на други сигурни методи за вход в електронното пациентско досие.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Ездраве! Всичко хубаво, но за да не се регистрират масово хората, трябва задължителен електронен подпис. Същия искат и за подаване на он лайн декларации и други. Защото знаят, че много хора нямат такъв, а ако свободно може да се регистрираш ще трябва бая народ да уволнят и леличките по гишетата няма да имат работа. Разбира се всичко е замаскирано под предлог да ни защитават личните данни, дето всички ни ги имат.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Както и всеки връзкар!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко хубаво и да се промитра, но автора да беше споделил и кое приложение да си инсталирам. Полвинчата работа...

12

ceneto

преди 2 седмици

До Този Който това е така още от преди месец, нямам никаква промяна, без ел подпис не може да продължиш напред, защо трябва да търся някаква палатка в която да ми обяснят как да си инсталирам електронно приложение

11

Този Който

преди 2 седмици

Смешни и жалки са нашите институции. Сега се пробвах да се регистрирам. Не става. И системата ИСКА електронен подпис. Но не работи. Имам Евротръст на телефона. Получавам заявката, подписвам и.....his.bg дава грешка. Пълна пародия!!

10

Анонимен

преди 2 седмици

И кое е това приложение, което трябва да свалим?

9

Анонимен

преди 2 седмици

не се вразвайти.всичко е сас цел да контролирват масити нов световен ред.а масата на балгаринат никои не може да я контролирва и няма право заштото тои там се храни тя е свещтенна.това е дигитално робство.несе вразвайти.отворити ли го един пат зпоачват да ви следят.

8

ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ

преди 2 седмици

по правилно е 'Всеки може да МИ види здравното досие'

7

Анонимен

преди 2 седмици

Аз имам подобен достъп през нета чрез НЗОК и ПИС вече над 5-6 години. Пак някой открил топлата вода!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Може да се влиза в системата и с електронен подпис за 20тина лева. Много е удобна и практична между другото.

5

ПриРазвода онзиРазвя

преди 2 седмици

медицинския й картон, с който явно се беше сдобил слад като друга жена го е поискала от регистратурата и оттам са й го дали без да поискат документ за самоличност. Трима лъжесвидетели се заклеха, че по времето, когато е забременяла нейният съпруг уж вече не живеел с нея, което не е вярно. И съдът прие за нейна вина това, че е забременяла и после е махнала детето и не може да представи убедителни доказателства, че е забременяла от мъжа си. Онзи дори не й върна пръстена на прадядо й от 19-и век.

4

Ще има ли начини

преди 2 седмици

да се наднича в чужди здравни досиета? Чрез хакер сигурно ще може. Пиша това, имайки предвид гадна история от студентските ни години. Алчен и непочтен младеж успя да влезе в стабилно семейство още във втори курс. Получи много и все скъпи подаръци от тъста и тъщата, но го спипаха в поредица от изневери още през първата година от брака и го натириха. Момичето беше вече бременно, но реши да направи аборт след като разбра, че напускайки нейния дом онзи направо е заживял с друга. Обаче при развода

3

Зевс

преди 2 седмици

А кога ще отпадне хартиената здравна книжка?