21

Така е! Прав си!

преди 2 седмици

До 13. Продължаваме Промяната се появи, за да се бори с Мафиата и нейните Корупционни пипала във властта! Продължаваме Промяната разбута мръсните схеми на Мафията. Хората осъзнаха това и подкрепиха Продължаваме Промяната. После се разочароваха от сглобката, заради която трябваше да се създадат ангикорупционни закони, но ДПС-ГЕРБ няма как да създадат закони срещу себе си и саботираха всичко, активираха зависимите от тях медии, държавти институции и социолози и оплюха Продължаваме Промяната!!!

20

Разбира се!

преди 2 седмици

Продължаваме Промяната са в подкрепа на средния бизнес и обикновените хора, а Демократична България са в подкрепа на големия капитал, както и ГЕРБ!!!! Ако ГЕРБ не бяха Корупционери и Лъжци, ДБ щеше да се обедини с тях. Продължаваме Промяната и Демократична България ги обединяват съставянето на Антикорупционни Закони!!!

19

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Радев оставката веднага!!!

18

Анонимен

преди 2 седмици

с Ицето направихте страшни поразии и на всичкото отгоре продължавате да се заигравате с тези шарлатани. Няма да гласувам повече за вас докато сте с ПП

17

Бавната Надка :

преди 2 седмици

Ние,от демократична Уссрайна заявяваме,че сме готови да отстояваме нашите евроатлантически ценности и да следваме светлите трансатлантически инструкции на нашите атлантически съюзници и партньори и да съгласуване всяко назначение на ключова позиция с Посолството и Посолствата,в унисон с евроGейските изисквания и желания за правосъдна реформа и неолиберализиране на конституцията на колония БългЕрия,за едно светло атлантическо и прозрачно бъдеще,свобода на словото и непримирима борба с корупцията

16

Голяма част от

преди 2 седмици

феновете на ПП ДБ владеят български на ниво Киро Куролацията и по-ниско, затова сега Копейкин, ако ще да се спукате от яд и на всичко отгоре семейно!

15

Съдебната министърка

преди 2 седмици

си я спомням от снимките от сватбата и с белия ролс ройс и танците по масите (table dance) само Снимките бяха изтрити, но не при мен! Това са хората управляващи/-ли България - 150% чалга! Гласувайте отново за тях за да затворите омагьосания кръг на избори и никакви промени! Не сте хора, а майки на агнета, защото трият!

14

Аз

преди 2 седмици

Спокойно, другарки. Когато след 27 октомври ГЕРБ вземе властта, ще ви покаже как се излиза за от кризата, която вие неможачите не натресохте.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Кризата в политиката започна с появата на ПП-ДБ.. ФАКТ! И ще си отиде с тях.

12

Бай Танас

преди 2 седмици

Бих гласувал за ПП-ДБ, ако махнат Киро, Гнома и тая блондинка

11

Анонимен

преди 2 седмици

ПП ДБ стопираха държавата. Радев им помогна. Сега сме в безпътица и безвремие. Толкова некадърни нови политици дойдоха, че загубихме връзка с Европа. Изолирани сме. Само Путин точи лиги да се настани отново тук.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Госпожо вие шайката заедно с юмруци и платени божкови протести овладяхте държавата 4 години разруха госпожо кого лъжеш вече незнам КОЙ отива да гласува за теб и шайката около теб незнам разруха саботажи лъжи прибиране

9

Анонимен

преди 2 седмици

И за кого беше това евтино представление събиране-раздяла след като беше повече от ясно, че пак ще са заедно. По отделно нямат никакъв шанс.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Герб мълчат, когато трябва да отговарят за поетите ангажименти и само отчитат дейност, а говорят на поразия, когато нападат и клеветят ПП - там нямат равни! Тяхната предизборна кампания се базира на обвинения срещу ППДБ.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Лена вече е подписала и изпратила листите с ел подпис, няма да се плащите

6

Христо Христов

преди 2 седмици

Отделно, ЕС за който про'с'таците гласуват и който е дъвка за шарлатаните от ППДБ, е пример как се завладява "държава", формирайки по безпринципен начин (Макронисти и комунисти, които не могат заедно да управляват) санитарен коридор, за да изключат трета партия в управлението. Това е истинският пример за "завладяна държава".

5

Анонимен

преди 2 седмици

Стига с тия ограничени мандати мандат се взима за 4 години. Предварително да се иска ограничен мандат изглежда.. доста ограничено! Не ни трябват сглобки.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Мравоядите се държат за ПП като удавник за сламка. Знаят, че с наследството на компрометираният им лидер Хр. Иванов повече от 2% не могат да вземат. Но фасони винаги ще правят, защото са много красиви, а още повече са умни. Особено Хр. Иванов дето преподаваше идеите на Дж. Сартори за демокрацията на двете тлъсти мутри Буци и Гуци. Двата глигана така усвоиха теорията на демокрацията, че горкият Иванов не се усети как няколко пъти беше в скута им на мазни кафета и няколко пъти го минаха с 200!

3

Христо Христов

преди 2 седмици

Демек, за да се надбори модела на "завладяната държава", ППДБ трябва да бъдат унищожени. Факт.

2

Христо Христов

преди 2 седмици

Ако говорим,че чиновниците са също политически обвързани - първо, това си е тяхно право и второ, навсякъде е така... И най-важното, точно ППДБ направиха така, че и най-високите държавни не партийни функции да станат цел за партийни функционери.