42

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Руснак с подкуп!?! Вайй нечувано

41

Анонимен

преди 2 седмици

39, ще кажа, прав си. Ама ние никога не сме твърдяли обратното, щото мислехме, че за 3 дена ще сме в Киев и войната свършва. Е, бяхме в Киев и войната аха да свърши, но банго Борис каза не. Затова и останахме без униформи. Но пък се сдобихме с перални и телевизори на безценица.

40

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Така става в демократичните страни като Русия. Кога и у нас? Явно на Путин му писна да ги хвърля през балконите, обаче наште почнаха да се самозастрелват. Оня ден картоф, вчеряща ряпага, итре арпаджика в новините.

39

Късата памет

преди 2 седмици

В началото на войната, когато всички се подиграваха на липсата на елеметарно оборудване на войничетата от руската армия (скапани униформи, липса на аптечки, липса на визьори за нощно виждане, храна в консерви от преди 30 години), копейките викаха - това е фейк. Сега арестуват по тая причина висш руски генерал. Копейки кво ще кажете ?

38

Анонимен

преди 2 седмици

Униформите че са им скапани е вярно но тия са и две стъпки на пред Някой виждал ли е какво представлява новия им калашник Ак12 Калашников който е все така неточен но за сметка на това вече е и ненадежден ...Само в Русия Новия модел може да е по лош във всичко от стария

37

Анонимен

преди 2 седмици

Челцето му два пръста Гном дръпнати свински очички с замъглем от алкохола блясък типичен рускопитек

36

Анонимен

преди 2 седмици

Урсула е направо военен гений сравнена с Герасимов вова и котилото му То и Кой ли не е де

35

Христо Христов

преди 2 седмици

И все пак, какво е по-различно в действията на тоя от тези на Урсулата докато беше министър на отбраната на германия и поръча униформи за бременните танкистки на бундесфера и беше разследвана за контракти с консултанти за милиони? Как завърши разследването?

34

До Тенгри кан

преди 2 седмици

Абсолютно същите са. Все пак са възпитавани и образовани по другарски, съветски модел. Набито им е до костите на мозъка.

33

Краси

преди 2 седмици

Невъзможно!Въшливите,впиянчени мужици не са корумпирани!

32

Тенгри кан

преди 2 седмици

Ako мислите, че нашите не са същите, жестоко се лъжете;)))

31

Дънкан Маклауд

преди 2 седмици

Накрая трябва да остане само един!

30

Анонимен

преди 2 седмици

Далавера от смъртта на сънародниците му. Ей, тези православни, руски ценности. Най-моралната ценностна система, изградена от алкохолици и крепостни селяни.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Нашите проституират мужиците крадът и после Москва не била трети Рим и по конкретно Ромската мумахала

28

Анонимен

преди 2 седмици

Евангелие от Гудняев ....Ако имаш една риза Дай и двете на Путин

27

Анонимен

преди 2 седмици

Спестил е деньги на държавата! Ако бяха сложили друг на негово място, щеше да вземе 10%! Трябва да го повишат!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Русия върши страхотно добра работа - премахна и опантизи маса и корумпирани военни, уви Покрайна не може да се похвали със същото, нито пък ФАЩ и НАТО. Там стандарта е да са корумпирани, а чистките се състоят в това да премахват недостатъчно корумпираните. Единствения вариант в който враговете премахват някой корумпиран от позицията му е... да го повишат в по-добра позиция...

25

Анонимен

преди 2 седмици

това нещо подкупа е създадено в русия, и тук има такива традиции

24

Браво

преди 2 седмици

И не един,Русия се чисти,там няма недосегаеми, а не като у нас бандитите даса в власта и никой дане ги закача.

23

Обективен

преди 2 седмици

Да си русофил и путлероджендър не е болест, а резултат от генетично увреждане дължащо се на факта, че всички русофили путлероджендъри са продукт на ромско кръвосмешение. Но това обяснява и защо всички русофили путлероджендъри са все безработни Телк-аджии.