121

Анонимен

преди 1 седмица

"Страхотна" среда за бизнес! Защо ли бг управляващите забравиха за "гнилите ябълки"? Защо се изнасят чуждите фирми при нископлатена работна ръка и несигурно законодателство?

120

Шарлатанин

преди 1 седмица

Снимката е доста показателна за това, що за лесен бизнес се прави у нас. Де що тарикат иска да му робуват лесно започва бизнес, а държавата му помага в грабежа.

119

Ха ха!!!

преди 1 седмица

Ако се дават добри заплати обаче. Западните компании надушиха колко са добри и изпълнителни нашите специалисти и се възползват. Но това трябва да е заплатено.

118

оНЗИ

преди 2 седмици

ВЪРНЕТЕ МИ ПАРИТЕ!

117

Лило

преди 2 седмици

Значи само глупости пишат!!!! Значи ония ден казаха че с колко процента инвестициите намалели пък сега най -добрите. Хайде сега като вземат да лъжат малко да си следят глупостите!!!!!!

116

Анонимен

преди 2 седмици

Така като гледам направо са се избили да "търчат" да инвестират тук. Всеки ден.

115

Чужденец

преди 2 седмици

Да, ако този бизнес е свързан с наркотици, навлеци и подобни.

114

Анонимен

преди 2 седмици

тия от Евронюз ще се затруднят да посочат България на картата дори, ама седнали да ми ръсят мозък. В Бг няма кой да ти смени едно кранче като хората, навсякъде масово за майстори се барат някакви некадърни ман га са ри. Читавите рабтници отдавна са на запад, с тази плява тук какъв бизнес, какви 5 лв.

113

Адиос

преди 2 седмици

Условията за бизнес в България са ужасни! Преките чуждестранни инвестиции от началото на година са се сринали с 80%. Когато решите да започнете бизнес в България заредете се с много нерви и калкулираите корупцията и таксичките на таксите. С всевъзможни неща ще ви тормозят. Частната собственост не е защитена! Евронюз България е като Блумбърг ТВ България тоест жалка картинка. Медии които се контролират от мутрите олигарси.

112

БИЗНЕС-ГУРУ

преди 2 седмици

НЪЛ ТЪЙ ВИ КАЗВАМЕ ОТ 30 ГОДИНИ - В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ДОБРЕ СЕ КРАДЕ!!!...

111

Анонимен

преди 2 седмици

Хихихи, най-сърдечно желая успех на новите предприемачи! Само да ви кажа, че сблъсъкът с конкуренти-частни монополисти тип Кауфланд, ЕВН, Виваком и др. са най-малкият ви проблем. Даже никакъв. Даже може да ви подкрепят, за да си разсеят скуката малко. Иначе ви чака безкрайна армия хpaнтутник и още по-безкрайна армия селянмалоумник с наточени ножове! И това е само началото... Все пак има и изключения. Аз съм живото доказателство, засега. Обаче не си струва. Ако знаех, какво ме чака, НИКОГА!

110

Анонимен

преди 2 седмици

С тази повсеместна корупция и тези заплати от по 600 евро как няма да е добра .

109

Гост

преди 2 седмици

Ако не бяха инвестициите от ЕС и търговията с ЕС, България щеше да е бедна като Молдова. Но въпреки това българите мрязат Запада и бленуват за Москва.

108

Анонимен

преди 2 седмици

И да се въведе закон: По Българските ПЪТИЩА да се движат само ЛЕКИ КОЛИ, АВТОБУСИ, ТРАКТОРИ, ОГРОМНИ ТОВАРНИ КАМИОНИ направени от "ЕКОЛОГИЧНА КОНОПЕНА ПЛАСТМАСА" за да не развалят пътищата по СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. Лека кола с конопена пластмаса тежи 300 килограма, а не един тон от метална каросерия. Всички влизащи в България от вън коли и товарни камиони да се проверяват! Ако са направени от Екологични Каросерии, могат с такса ПЪТИЩА да преминат!

107

Анонимен

преди 2 седмици

Другари комунисти ...съберете пари от народа български... идете в Италия и купете марката за производство на леки коли "БОГАТИ"..... Българчетата от градчетата да заминават на полето да копат, сеят и отглеждат "КОНОП" и от КОНОПЕНА ПЛАСТМАСА започнете да правите по нови заводи каросерии за леки коли с марка "БОГАТИ" от КОНОПЕНА ПЛАСТМАСА и за да могат всички български комунисти станали капиталисти след 1989г. да станат най -"БОГАТИ" БОГАТАШИ и да се Фукат по света с лека кола "БОГАТИ"!

106

Анонимен

преди 2 седмици

Заглавие статия: <Вдигнаха ни мерника: Гърция и Турция удрят безпощадно България>Цитати:(Турция и Гърция подготвят безпрецедентен, безпощаден и тежък удар за България. Двете страни са ни вдигнали мерника сериозно. Те търсят алтернативен транспортен коридор, с който да заобиколят страната ни.България беше публично порицана заради хаоса, който се създава по граничните пунктове.) Е така е, Бг са във всичко първенци. /от бл ицо

105

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Не им вярвайте - на хартия може и така да изглежда , но стигнете ли до подхартията, местните власти и общини ще видите жестока институционална корупция. Не им вярвайте и за недвижимите собствености (половината са мародерство , другата половина са с крадени пари)

104

с тая новина

преди 2 седмици

заради скубането със еврото ли ни мажете очите? я вижте колко инвеститора се изтеглиха сравнено със преди 5 години и тогава пишете глупости!

103

Анонимен

преди 2 седмици

Статията е "ИСТИНА" ... Започвайте да сеете и отглеждате "КОНОП" и да плетете на "ХУРКА" конопена прежда и да правите КОНОПЕНИ ДРЕХИ".... там е НОВОТО което ИДВА! Да произвеждате ПЛАСТМАСА от КОНОП .... и... да правите КОНОПЕНИ КАРУСЕРИИ ЗА ЛЕКИ КОЛИ!

102

Усещате ли?

преди 2 седмици

КАКВО става със Европа, щом такова е заглавието!?