57

тя

преди 1 седмица

И тия поляци са големи неблагодарници Сталин им даде чужди територии да си направят голяма държава,а те го "плюят " и сега върли русофоби !

56

Браво !!!

преди 2 седмици

Полската армия даде доста фира в Окрайна . Да не говорим за Полтавския курбан от преди няколко дни. Поляците сомо това могат - да се перчат и плашат. Кото попрекалят с перченето ВИНАГИ им надуват шошоните - кога германци, кога руснаци, кога австро-унгарци. Няма значение кой - напляскването ВИНАГИ се случва и сега май е неизбежно . Прави впечътление обаче твърдоста и неумнотията на полските кратуни. Както е казал народа на бития и е**ния НИКОГА не му стига и иска още и още !!!

55

Алекс

преди 2 седмици

Поляците са им набрали доста на чебурашките и в момента са отлично въоръжени.Малко им трябва,за да ги ошамарят.

54

HARY неУМНОТО !!!

преди 2 седмици

До Harry..... Разбира се е НАТО воюва с Русия - само дето е неофициално - с пари оръжия и наемници. Като се свершат тези немници, Harry - ти ще трябва да залагаш г*з и да воюваш...... да видим тогава дендърляк с джендърляка колко крепостници ще изтребиш - ти и лакираните ти не-бинарни приятелчета от Еврогейския Съюз. Май, май не си мислил чак до там !!! Получава се малко Митко мозъчето плитко....!!!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Поляците отдавна си живеят с този анти-Руски синдром. От тогава все ще ги нападат, и все са нащрек :))

52

Нашето ПВО

преди 2 седмици

е върховно. Имаме главен пилот на държавата. Той сам ще се бори във въздуха по почина "И сам войнът е войн". Въобще да не ви пука! :):)

51

Анонимен

преди 2 седмици

Нашето ПВО е безмилостно! Добре, че никой не ни напада!

50

Анонимен

преди 2 седмици

Платените голобради и некомпетентни евро-г сигурно не знаят, че нато е вложила в Украйна над 900 000 000 долара оръжия .

49

ТРИ-BEST-АН

преди 2 седмици

Поляците пак са ВДИГНАЛИ САМОЛЕТА. И това трябва да е НОВИНА.

48

ГОРЕ САМОЛЕТА

преди 2 седмици

Поляците пак са ВДИГНАЛИ САМОЛЕТА. И това трябва да е НОВИНА.

47

след дъжд качулка

преди 2 седмици

Поляците все така правят! След като патакламата е свършила се излитат - да не пострадат по случайност! :):)

46

Анонимен

преди 2 седмици

Руското военно ръководство веднага си го премести в другия крачол...

45

До stuppid Harry 43

преди 2 седмици

До Анонимният разбирач. Как реши,че цяло НАТО воюва срещу Русия бе yбum? Ако беше така,досега крепостниците да са изтребени до крак. Сам Путин ви каза,че няма шанс и ресурс да се бие срещу НАТО,ама болните кратуни чуват избирателно. Наемници има и от двете страни,а техниката на Нато наброява едва стотина единици. . . . . Кога те лоботомираха? Английски, френски, италиански, немски, холански и най-вече американски оръжия, белгийски, полски, словашки самолети итн. Деменцията не прощава!

44

От Ройтерс наобратно

преди 2 седмици

. . . безотговорните действия на НАТО след влизането на неГОВИ дронИ ИЛИ ЧАСТИ ОТ ТЯХ във въздушното пространство на РУСИЯ!.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Поляците да си гледат Лодз, не Лвов )))

42

Harry

преди 2 седмици

До Анонимният разбирач. Как реши,че цяло НАТО воюва срещу Русия бе yбum? Ако беше така,досега крепостниците да са изтребени до крак. Сам Путин ви каза,че няма шанс и ресурс да се бие срещу НАТО,ама болните кратуни чуват избирателно. Наемници има и от двете страни,а техниката на Нато наброява едва стотина единици. Русия не ползва ли боеприпаси от С.Корея и Иран? Значи и Русия не е сама по твоята логика? Кремъл така ви залъга с това Нато,да си оправдае вече три годишната излагация.

41

Х

преди 2 седмици

Лвов е близо до Полша, а там са унищожени наемници и цивилни натовци

40

Анонимен

преди 2 седмици

Не са смеш-ковци русняците, щом две години вече се бият срещу Нато и дори напредват! А поляците си гонят техния интерес. След края на войната искат да присъединят западна Украйна към тях. Но защо им е разрушена и опустошена?

39

Анонимен

преди 2 седмици

До Аз. Не знам какво ще стане ако Русия влезе в конфликт с НАТО но всички виждаме обратното какво става когато НАТО е във война с Русия. Тя не се дава.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко това е в отговор на агресията на украйна в Курска област. Безмозъчна идея .