61

Закръгляват

преди 1 седмица

Ама друг път! Закръгляването значе 1:1 това ще стане колкото ще се разпадне и ЕС

60

115

преди 2 седмици

Абе, еврото не е въведено като официално платежно, те закони в Евро приемат!?!?!Дайте още кредити на ДОБЛИЖЕНИТЕ до властта, за да могат да си на пазаруват, за сметка на изтормозения Българин, той ще плати яхтата на Вълка, дарайте на джоган, и други, все крадльовци

59

ц

преди 2 седмици

всичко това няма значение, важното е да се даде на наще бандити да печатат фалшиво евро. Нищо ново под слънцето от Рим до сега. ЕС е новия Рим, а ние сме им робите. Но накрая идва Аспар да ги намачка и така..

58

Анонимен

преди 2 седмици

Смешковци някакви произвеждат закони.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Тука явно коментират доста банкови служители но аз знам за какво говоря. Точно банките с техните валутни курсове такси и не знам си още какво обират голяма част от спестяванията на хората , че сега ли няма да се възползват. Четох наскоро някаква дето се ожалва че хората още предпочитали бурканбанк. Ами че естествено то какво друго им остава.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Пак от всяка ситуация някой гледа да удари кьоравото. омръзна ми. Искам си банковите такси в лева. Докато еврото не стане национална валута никакво приравняване на цената на услуги към еврото! Това е ега ти спекулата. ПИСНА МИ!

55

Анонимен

преди 2 седмици

НАЙ-ВЕРОЯТНО СТАВА ВЪПРОС ЗА НЯКАКЪВ ВИД ТАКСА ИЛИ ДРУГО ПЛАЩАНЕ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С "ПРЕВАЛУТИРАНЕ НА ЛЕВА", АЛА ВИСОКОГРАМОНИТЕ И ГЕНИАЛНИ ЖУРНАЛАМЕНТИ НИ ХВАЩАТ ЗА КАНАНАРЧЕТА!!!...

54

ще ни скубят

преди 2 седмици

няма да е фатално ама пак си е скубане! Аман!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Парите ни се превалутират по курса 1,95583, а другото са разни такси, лимити, изисквания и т,н., които не се превръщат по този валутен курс, освен ако изрично не се приеме закон за това. Те се определят според други правила.

52

Анонимен

преди 2 седмици

КТБ, АЕЦ, ПАВЕЦ, Главния прокурор, Конституцията, Границата. Опитът учи, че не трябва да пипат нищо!

51

Бай Иван

преди 2 седмици

Разликата си я търсете от грантовете на умнокрасивите, които приеха тази велика сделка ;)

50

Ъмх

преди 2 седмици

Поредната безумна статия с нулево разбиране на математиката от 3-и клас.

49

Козарчето Салил

преди 2 седмици

На моите кози им давам редбул за да им пораснат крила и да започнат да снасят ..... :D хаххахаха

48

шпек

преди 2 седмици

До Оставете ги-Най бедната,изостанала и корумпирана държава в eu сте приеме еврото a бе vie вие добре ли сте.Mного крадси и мошенитци в бг ей.

47

Анонимен

преди 2 седмици

Трагичното е че в администрацията има толкова много неуки калинки със самочувствие и е нормално да пишат текстове без да ги осъзнават. Докато в държавния сектор не се вдигнат сериозно заплатите ей такива законотворци ще има.

46

доларите в марки

преди 2 седмици

Подобни притеснения имаше и при деноминацията на лева от 1999 г., но нищо от драсканиците на паникьорите не се сбъдна. Сега ще е по същия начин.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Аиде новия пладнешки се подготвя. 100 лв по настоящия курс са 51.13 евро а те ще ни цакат банковите сметки с 50 лв

44

Анонимен

преди 2 седмици

До Леля чичо Не им е целта даже да теглим кредити ние. С влизането ставаме длъжници по дълга на всички и постепенно ще ни натискат да плащаме техните вноски. А и всъщност сега борят дълга с висока инфлация и ниски лихви и доходи. Така лихва 3% по дълг всъщност е -5% заради обезценка. Няма как само Германия да дължи 9 трилиона(6.6 външен и 2.5 вътрешен), дето без лихвите не може да изплати за 200г, и еврото да не се обезцени плюс въвеждане на огромни данъци без измъкване от тях(забрана на кеша).

43

Анонимен

преди 2 седмици

Втората част от статията за незабавните преводи е по-интересната. Целта е да се въведат още по-драконовски ограничения за плащанията в брой, защото може да плащаш от банка винаги. Сега лимитите в Гърция, Испания са по 1000 евро. Тук е 5000 евро заради големите вериги за техника, не че не са искали и нашите управници да ги намалят. Целта на ЕС по думи на политици в медиите е 50 евро, т.е. да е престъпление да дадеш 100лв кеш да ти оправят тръби в банята или за сметка в ресторант, такси и т.н..

42

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 седмици

Много скоро тези, които разгромиха икономиката ни и оглозгала до кокал богатата ни, и подредена държавица така ще ни закръглят, че свят ще ни се завие, и ще ни се преядат бананите, за които скачахме."Само СедИсе! Кой не скача е чИрвен".