342

Анонимен

преди 1 седмица

За антигейтаци русофилите са плашещо обесебени от един възрастен мъж...

341

511 млн. за

преди 1 седмица

ПРОДУХВАНЕ НА ЧЕРЕПИ

340

не мяза на човек

преди 1 седмица

339

тя

преди 1 седмица

По свой та ,нема да е по джендърски !

338

вярно е

преди 1 седмица

путин умря в 2022. Много млади граждани на РФ умират в Украйна.

337

ШвестерЕС

преди 1 седмица

Тъкмо да кажа кви ценности имам и опааа забравих...

336

Сенеката

преди 1 седмица

Гадина ...а колко хубаво е на парада съз знамето на дъгата в една ръка и на НАТО в другата...лишава децата от модерност...

335

ЕвроГейзерите

преди 1 седмица

МЛЪКНАХА. ЯВНО МЕНТАЛНО МЕСТНАТА МЛАДЕЖ СЕ ФОРМИРА ОТ БОИКО БОРИСОВ , ПЕЕВСКИ И ДОГАН. НЕКА ДОБАВИМ СЛАВИ ТРИФОНОВ И ДИОНА И КАРТИНКАТА ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНА

334

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 седмица

А аз съм формиран по образа на Ленин който хваща сифилис от любовника си и по образа на Бай Тошко който се мляскаше с език с другаря Брежнев преди да се усамотят в задната стая. Затова и аз казвам на това което вие наричате задния изход, моят заден вход. Обожавам да спя с африканци с големи тояги също като вожда ми Путин.

333

ОТ ДРУГАТА СТРАНА

преди 1 седмица

Напише нещо и за Украйна и за това как там "промиват мозъците" на децата с национализъм.

332

Преди 20 години

преди 1 седмица

поколенията в Русия се формираха от Холивуд и МакДоналдс, но тази лафа, за дълбоко съжаление на Хегемона, приключи.

331

Тука младежта

преди 1 седмица

ПО ЧЙИ ОБРАЗ СЕ ФОРМИРА : БОЙКО БОРИСОВ, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, АХМЕД ДОГАН

330

Анонимен

преди 1 седмица

Копаете дъното гущерчета, копайте.

329

тя

преди 1 седмица

Много добре - да обичат Русия и да я бранят от чужди сили !

328

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 седмица

И тук младежтта се формира по образ на ЛГБТ. За щастие на млади години се чуккат помежду си мъж с мъж, после на 25 осъзнават, че са пораснали и спират да се мипкат. Народът е казал, от един път не се става пендераст, но на 100-я ти писва да си пендераст.

327

Анонимен

преди 1 седмица

Най - вероятно Ленин се е заразил през 1903г. в Париж. По-късно в Лондон той забелязва обрив по тялото си. Той е помислил, че това е лишей и започнал да се маже с йод. Третичния сифилис е много странна болест. Преди да настъпи деградация на личността се наблюдава бурен творчески подем, засилва се активността. При Ленин този период е 1916-1917 г. След 1920г. при него настъпва стремително деградация на личността. Мното интересно е: "В кой стадий на сифилис в момента е Другаря Велик Путин?"....

326

Анонимен

преди 1 седмица

ЛЕНИН УМИРА ОТ СИФИЛИС В своята книга "Вожди в законе. Очерки физиологий власти" Виктор Тополянский, руски лекар, историк и публицист, твърди, че Лени умира от третичен сифилис. РАзполагаме с недвусмисените указания на лекуващия екар Гетие. А и Бахтерев "във връзка със специфичния характер на болестта" на Ленин е препоръчвал лекарства против сифилис.

325

Анонимен

преди 1 седмица

Отношенията межди Ленин, Зиновиев и Троцкий, очевидно, не са секрет за Сталин. оттук е и неговото пренебрежение към Крупская. Най-вероятно, Сталин запазва писмата, за да може в удобен момент Ленин посмъртно 7да бъде комптометиран и единствено той, Сталин, да остане неопетненият борец на революцията. Так или иначе, документите се запазват и се оказва, че Ленин е бил най-обикновен хомосексуалист.

324

Анонимен

преди 1 седмица

В средата на 1922 г. когато Ленин е болен, Крупская пише до Зиновиев: "Моля повече да не безпокоите съпруга ми със своите домогвания и молби за свиждане. Крайно време е да се успокоите. Колко може да се търпи това ваше безсрамие! Илич е болен... Този път вашите закачки могат да само да влошат здравето на Илич" В края на 30 - те години, след като Зиновиев е арестуван и екзекутиран, тези активни материали попадат в НКВД и, безусловно, за тях знае Сталин, Зашо тогава той не ги унищожава?

323

Застрелян русофил

преди 1 седмица

До Кравар ЕвроатлантикДоре, че не е от импотентни муджехидини както е на Запад.