46

112

преди 2 седмици

Генералите Пиночет, Перон и Франко със своите действия нагледно показаха на света как трябва да се изкорени комунистическата чума.

45

До Анонимен 33

преди 2 седмици

Не е събрал Пиночет народа в концлагери. Беше събрал определени хора в един стадион. Колко са жертвите вследствие на неговите репресии? Около ТРИ хиляди. Колко са убитите и изчезналите безследно в България през есента на 1944 г.? Над 30 хиляди! През 1973 г. и България, и Чили имат по около 8 милиона население. Пиночет управлява от 1973 до 1990 г. и днес населениетона чили е почти 20 милиона. Т. Живков също управлява до 1990 г. и населението ни набъбна само с 1 милион, а сега сме под 8 милиона.

44

Анонимен

преди 2 седмици

Комунистите открай време прекрояват историята и природата, променят традициите, правят нововъведения във всяка сфера на живота, стига да решат, че това по някакъв начин им е изгодно. Дали е разумно, няма значение.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Свети възкресение Ленина кога ще се празнува а и Свети Мадурко оставали на същата дата...Абсолютно дрогиран турбо комунзер

42

До 56 САЩ

преди 2 седмици

В България купуваш триетажна къща с голям двор в някое село за в пъти по-малко пари от в Тексас. София я сравнявай с големите градове в САЩ, а не със село в Тексас

41

Анонимен

преди 2 седмици

Много милиони долари изляха САЩ във Венецуела, за да свалят президента от власт, но не успяха, както направиха в Украйна през 2014 година

40

САЩ

преди 2 седмици

Който смята, че САЩ не е развита държава значи не е ходил и живял там! Да, има доста *** - факт! Но като цяло за размерите си страната е доста развита и смея да твърдя с ако не перфектна, то с много-добра инфарструктура. Дрехи, храна, горива, нови коли, - всичко е евтино! Разбира се скъпо е да имаш дом, но то тук не е ли? Тристаен в София е 00к евро, а в Тексас за 250к долара купуваш триетажна къща с двор. Има редица възможности са работа стига да не си мързелив. САЩ си е САЩ, развита страна!

39

Колко е хубаво

преди 2 седмици

Една държава да се управлява от мъдри ръководители, дошли на власт след честни избори - като бат'Боко Чекмеджето и Дебелян Пеевски! Жалко че Меди Доган в го разкараха от посолството, иначе той бе голям професор по водомерите.

38

Всичко е наред

преди 2 седмици

Всичко в България е наред и тя ще продължи да просперира, следвайки неотлъчно евроатлантическите ценности. Това ще се потвърди и на изборите, където 90% ще подкрепят евроатлантическия път на България. България в ЕС и НАТО, скоро в Шенген и Еврозоната! Това е единственото бъдеще за България. Няма друго! Амин!

37

До ДАНО

преди 2 седмици

ДАНО по скоро те приберат пак в кapлyково

36

ДАНО

преди 2 седмици

Дано Мадуро да вземе и нашите копейковци с еднопосочен билет за Венецуела.! АМИН!

35

Колко е страшно

преди 2 седмици

Колко е страшно за една държава да бъде управлявана от самозабравил се и прогнил на поста си диктатор. Такива като Путин, Мадура, Лукашенко, дебелия Ким и други врагове на свободния свят и демокрацията трябва да бъдат изпепелени! Тези хора са врагове на собствените си народи и на света. Да сме благодарни на Господ, че ни отърва от пагубния за нас комунистически режим и ни предостави възможност да сме заедно с най-богатите и силни държави в света. Сега сме в златния милиард. Другото е пасмина!

34

Рейгън Победител?!?

преди 2 седмици

Горбачов и шайката му развалиха СССР, те свалиха и бай Тодор с помощта на Луканов, Младенов и Джуров. Само КНР и КНДР запазиха комунистическите партии и резултатите са очевидни. Загниваща Европа, заедно със западните САЩ разпалиха война в центъра на континента и смело вървят към пълна разруха.

33

Влади

преди 2 седмици

При социалистите са възможни всякакви дивотии. Помня , тук през първата половина на 70-те бяха обявили вторника за почивен ден, защото токът не достигал или друга тежка причина.

32

Анонимен

преди 2 седмици

До 56 Болният от Алцхаймер Рейгън победи великият СавеЦки съюз и освободи десетки милиони от руско робство. Представяш ли си?

31

Анонимен

преди 2 седмици

Събрал Пиночет народа и по заповед на Белия дом го вкарал в концлагери. После, като го подгонили да го съдят за убийствата, се направил на болен и Татчър го спасила. Татчър и Рейгън бяха болни от Алцхаймер, но това не им пречеше да управляват. Имаше един филм "Лудите на стадиона". И така бавно, но сигурно светът върви към нова световна война.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Ако искат всеки ден да празнуват. Това не е наш проблем.

29

Слава на Желю!

преди 2 седмици

Стягайте се върли евроатлантик, наближава светлата дата 10 ноември! Нека пак милион борци за свобода и капитализъм да залеем площадите! Долу Мадуро тиранът червен! Слава на Джо Байдън, нека делото му пребъде през вековете!

28

Анонимен

преди 2 седмици

Събрал Пиночет народа и казал: Първо - ЩЕ СЕ РАБОТИ! Част от народа избягали.... Второ: НИКАКВО КРАДЕНЕ! Още една част избягала ....Трето: НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ! Тоя път никой от Народа не избягал .Пиночет: ..Какво бе и един ли няма?? От народа: ..Комунистите още като чуха за работа избегаха!

27

Анонимен

преди 2 седмици

А Путкинден ще е национален празник