34

баба мара

преди 2 седмици

ще си останеш само с очакванията сега се почва корпоративния на герб и платения намагнитски в индииските махали хората от нивите с тютюна не трябва изобщо дагласуват дерибеите на техен гръб са събрали парите златото и компроматите в блиндиранатастая в бояна

33

Бренда

преди 2 седмици

ЛЕНА ПРЕЗИДЕНТ,ДИОНА ВИЦЕ!

32

Чичолин

преди 2 седмици

Леле,Диона президент!

31

Фитока

преди 2 седмици

Много,много трудно автентичното ще бъде спасено мистър президент.Спорът отива е съда,а той ще забележи,че коалицията на Сокола е с внесени документи като учредена,а няма решение на УС на ЗНС за участие в коалиции,което е задължително по Устава им.На страницата им пък има съобщение за свикване на УС на ЗНС за утре по този въпрос.Не е от значение кой ги е предупредил и дали е член на ЦИК,а ще приеме ли съда,че такава коалиция съществува правно без решение на УС на ЗНС за участие в коалиция Ха,ха!

30

Не гласувайте

преди 2 седмици

За *** лу ци сато Петър Москов Петър клецаров и разти други *** ни що же ства!Достатачно *** лук имаме в сметището наречено народно събрание тия ще ни дойдат too much.

29

ГЕРБ и ДПС

преди 2 седмици

И ние очакваме да е честен вота Мухахахахахаха

28

ЗОР ГОЛЯМ

преди 2 седмици

съдът ще има тежката дума.Не ми трябват социолози,най-верният ветропоказател е Ментата.

27

ХА,ХА,ХА

преди 2 седмици

СЪДЪТ ЩЕ РЕГИСТРИРА ЗА УЧАКТИЕ НЕАВТЕНТИЧНИЯ ПЕЕВСКИ!

26

Дядката

преди 2 седмици

С тия тарикати и шешумиги като Пеевски ,Борисов и Доган едва ли ще има честен вот!Всички знаят че тия са най - големите купувачи на гласове! Ще се развихрят по села ,квартали и паланки ....пази Боже!

25

Анонимен

преди 2 седмици

Радев, айде дръж се малко по-естествено, че стана за смях! Точно ти ли ще ми говориш за гарант на вот?

24

Анонимен

преди 2 седмици

Явно Шиши не може да подкупи Радев и само хвърля огън и жупел към него и нали си е полиран не вижда колко е прозрачен. Прехвърля всички собствени пороци на Радев. Блажени са простоватите хора.

23

Е и аз очаквам

преди 2 седмици

Всички които ограбиха България и всички нас нормалните хора етнически българи да бъдат арестувани от държавните органи и съдени обаче знам че всичко е корумпирано и няма да стане скоро.

22

Очакваш Руми

преди 2 седмици

Ама няма

21

Анонимен

преди 2 седмици

Оставка и нова ЦИК

20

Анонимен

преди 2 седмици

Камелия Нейкова шефката на ЦИК до 2022г. е в едната от партиите, които се сливат с ПП СБОР. НОВА АЛТЕРНАТИВА Е ЧАСТ ОТ СБОР. КАМЕЛИЯ, ОСТАВКА!!! ИЗМАМНИЦИ! И не е само Нейкова. Трима от членовете на Централната избирателна комисия, в това число и председателят и Камелия Нейкова, са в отявлен конфликт на интереси по казуса с регистрацията на двете крила в ДПС за участие в предстоящия предсрочен парламентарен вот на 27 октомври 2024.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Типичен ***. Затова ли се сработиха с другарят си от Банкя? Срам, не срам, гнус ме е от такива хора, като Радев. И от онези, които се озламчват около него по масите и по снимките. Отвратителни хора богаташи и безделници ограбващи своите съграждани.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Радев, лицето ти е разкрито и осветено. На светло си лъжецо. Не може вече да си криеш природата. Мошеник.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Тогава защо тази госпожа още е в ЦИК Къде е Киро да я уволни така както уволни Калин Стоянов честни ли ще са изборите щом една госпожа работи за Доган и как така едни депутатски карти ще се смятат над закона Законите не са ли за всички Киро къде си Излез

16

Анонимен

преди 2 седмици

Крадецът вика дръжте крадеца!

15

Анонимен

преди 2 седмици

Автентичният вот ала-бала ли е? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Киро вика, че е ала-бала с президента.