5

Анонимен

преди 2 седмици

Тия от ЦИК полудяха ли,регистрират партията на Пеевски с 6...7 депутата ,кото са все българи ,и още толкова гласоподаватели които са отново българи ,и къде са тия мюсюлмани бря

4

Анонимен

преди 2 седмици

Демокрация за права и свободи повтаря абревиатурата на вече съществуваща партия ДПС и това не е разрешено от закона. Защо им трябваше това измислено повтаряне на абревиатурата на съществуваща партия? ВАС ще каже, че е незаконно. При Слави навремето беше НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. ВАС каза незаконно е.

3

Стига сте

преди 2 седмици

Ни пробутвали този Шишко,асистент по Конституционно право в СУ като констиужионалист.Никъде в Конституцията не пише как се регистрират партиите.Това е предмет на Изборния закон.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Тоз гьот ферен е говорителя на прасето. А прасето плаща на медиите да му слушаме глупостите.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Някой може ли да разясни какво означава това: "някое от двете заявление."В едната коалиция, да речем ДПС-Чакъров, имаме 3 политически субекта, един от които е ДПС, но в другата на Делян Пеевски виждаме, че не са 3, а две партиите, тоест ДПС не участва там. Ако е така, то един от проблемите отпада. Не може една партия да участва в 2 или повече коалиции."