29

IT Big Data Анна

преди 1 седмица

Kотки трябват да се осиновяват масово те са хубави и умни създания.Редовно храня кварталните котки по 2 хляба на ден накисвам,1кг салам на дребно и кремвирши им режа,колегите ги научих и те хранят или събират остатъците си храна за специален отсек в Фризера имаме 'Cats'Котките в квартала ме обожават .Гледам популацията им вече се е позакрепила. Има много разл.породи.

28

Гошо

преди 1 седмица

Чудя се дали се свършиха руските агенти с Новичок?

27

Анонимен

преди 1 седмица

Някаква по-безсмислена инфантилна статия можете ли да измислите?

26

Анонимен

преди 1 седмица

Толкова постна сграда даже местните феодали в бългаските села нямат. Никой нормален български грабданин не би си построил такава глупотевина, първо, без да е повдигната от нивото на земята, второ, бе никакъв двор, трето, с прозорци точно до тротоара на нивото на очите, и т. н Лошото е, че по този скапан начин налгат облика и на градове у нас. Прди седмица по едно предаване по БНТ интервюираха някакъв британец в София, който каза,че бил възхитен от архитектурата от комунистическо време....

25

Анонимен

преди 1 седмица

Англичаните са абсолютно инфантилни

24

Анонимен

преди 1 седмица

Погледнете каква грозна обществена сграда! птеътре не е много по-различно. Това е основна представителна сграда на държава, която претендира за водеща навсякъде/ А медиите я лансират и в об;астта на културата, приположение, че там от няколко века дейсностите покрай изкуствата са изключително ограничени заради официалната религия. Това не се учи в чат по английаки, Но затпва пък ние, подражавайки им, ставаме видимо СИВИ и без творчество, без добра емоция и въпбще с долна, долнопробна култура.

23

Спиро

преди 1 седмица

До Анонимен.Така е.Не пишат какво става в ЦИК.Къде е Камелия,и защо не излезе да даде обяснение какво става?Ще има ли избори изобщо.А сме се вторачили в котката на англичаните,която е същата като котката ни във входа.Слънцето напича.Температурата се покачва.Отивам на плажа докато е по-хладничко.Лек ден!

22

Марио

преди 1 седмица

А,че кой е премиер на Великобритания?Имат ли изобщо?Но,статията е прекрасно отражение на журналистиката ни.Все по-често четем такива пасквили.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Котка е взела властта в Британия ли, че не разбрах?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Е, хубав ден!

19

Анонимен

преди 1 седмица

17-годишния Лари яко е скатавал, що мишки минаха през тоя дом не е истина. От Тачър насам бритовете нямат нищо свястно, а последните двама бяха върха на тъпизма, визирам индиеца и рошавия.

18

.|.

преди 1 седмица

То па там в тия сгради какви мишки?! Иначе нищо против котаците.

17

Котак

преди 1 седмица

Братчеда Лари добре си живееше...

16

Да ви имам проблема

преди 1 седмица

"Проблемът, който имаме и е същият за котката Джоджо, е, че единствената врата от нашия нов апартамент е създадена да издържи на атака с бомба. Но дъщеря ни ни убеди, че проблемът не е по-голям за две котки, отколкото за една."

15

Анонимен

преди 1 седмица

Хубавото е че котките живеят по 20-тина години, за разлика от кучетата, които изкарват само по около 10 - 12... Ужасно е да загубиш домашен любимец, все едно че човек yмира :(

14

Анонимен

преди 2 седмици

Котките са свещени животни! Доброто отношение към тях е признак на цивилизованост. Браво на англичаните, че се отнасят към котките с такъв респект и уважение. Италианците също много глезят и хранят уличните котета. Повечето са доста дебели:)

13

Бай Иван

преди 2 седмици

Тоя *** маммата на целия остров, те за котката му пишат...

12

Анонимен

преди 2 седмици

А нищо не пишат че този господин Кийр Стармър преди да бъде посочен за министър на Англистан преди много години като директор на общественото обвинение(Director of Public Prosecutions) и оглавява Кралската прокуратура е оказвал натиск да се спре разледването срещу водещ на детски предавания и радио водещ Джими Савил който с популярността си построява болница за инвалиди деца и ги е посещавал и многогократно / из./на .,;//.. /сил../ .вал !Вместо да разреши разледването , е преследвал журналисти!Това коте е по важно от истината .

11

Мастър Йода

преди 2 седмици

Какъв преврат? На Лари просто са му донеле ученик, който да обучава как да ползва Силата.

10

пияница мистик

преди 2 седмици

Гледах един документален филм по Нешънъл Джиографик за един белгийски пивовар, дето правеше някаква много скъпа и вкусна бира. Та той, заради ечемичения малц разправяше, че било пълно в цеха му с мишки и плъхове и си беше взел една котка. Истински мишелов. Хващал по 20 мишки и плъхове за денонощие. Тези котаци на Даунинг Стрийт са някакви лигльовци, дето мишка не са виждали