78

Големия памперс

преди 1 седмица

Двама *** са се пробвали с Русия - и двамата завършиха зле. След всичко това, и с толкова "приятели" наоколо, на руснаците не им остава нищо друго, освен да се готвят за война.... от деца.

77

Мдааа

преди 1 седмица

Все някога ще трябва да трепят нацисти.

76

123

преди 2 седмици

Вместо да ги подготвят за живота, ги подготвят да убиват или да умрат.

75

Кукунела Снайпера

преди 2 седмици

Хубав пасквил! Струва поне 100 гривни!

74

анонимен

преди 2 седмици

А джуджето Путин иска да живее вечно, докато младите и децата умират! Кога тези спиртосани руснаци ще отрезнеят и ще изринат имперотара от Кремъл?!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Дали им показват снимки на окичени с медали просяци без крака или ръце? Беше обичайна гледка из руските улици докато Съветският съюз беше в Афганистан.Сега са заели друга тактика. Слагат плакати на застреляни войници с надпис "наша гордост"

72

путин беше луд, умря

преди 2 седмици

в 2022. Наред са останалите зомбита в Кремъл.

71

Анонимен

преди 2 седмици

Изглежда целият модел на режима на Кремъл е привнесен от техните западно корейски съседи, от корейският тип еднолична диктатура, не дори от германския национализъм на Хитлер.

70

Руски ценности

преди 2 седмици

Путин искал да формира ценности в младежите....най-голямата от които очевидно е, да научи децата да се бият, да убиват и да ги лъже, че така защитават родината от враговете, които самият той създава на Русия!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Стига сте гледали как подготвя Путин децата. Наскоро мина филмът "Договорът", с един от главните герои момче. Децата в Русия също гледат холивудски продукции. Путин гледа Холивуд, вие пък гледате какво прави Путин и предлагате връщане на военното обучение в училище, и на редовната военна служба.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Путин за Русия, е като Нинова за БСП!

67

до 70: двойника може

преди 2 седмици

путин излезе късметлия : умря още през 2022. Няма руснаците да го хвърлят от Кремъл на Червения площад.

66

накрая и Хитлер

преди 2 седмици

изпращаше деца на фронта. Двойникът на путин отиде в Монголия за помощ, че му пари под краката...

65

Петър

преди 2 седмици

В Сирия ,Ливан и Газа ФАЩ са виновни за убиствата ,а и в много други държави.

64

Анализатор

преди 2 седмици

Путин ще го обесят на червения площад,помнете ми думата.

63

Анонимен

преди 2 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

62

Анонимен

преди 2 седмици

Армянский премьер-министр Пашинян объявил о намерении выйти из ОДКБ, а также провел совместные военные учения с США на территории страны. Сербия продавала оружие западным странам, которые могли использовать его против РФ. Эта деятельность принесла Белграду 800 млн евро.

61

ония в Кремъл

преди 2 седмици

не спират войната, за да не отговарят за убийствата на милионите в Сирия, Грузия, Чечня, Украйна, Газа, Израел, Ливан и т.н.. За милионите емигранти залели Европа и цял свят. За причинения хаос на световните пазари, за разоряването на десетки милиони семейни фирми. Но войната ще спре, защото икономиката на Русия рухва. И поробените отпреди столетия народи ще се отделят и ще ползват богатствата си за собственото си развитие, а не за милиардните банкови сметки на Кремълските криминални по света.

60

всекиНарод заслужава

преди 2 седмици

тези, които го управляват. Както овцете лягат под сатъра на касапина.

59

от 107 г. насам

преди 2 седмици

Русия изнася революции по света, воюва, избива десетки милиони собствено население с глад, партийни чистки, в Сибир, с примитивно здравеопазване и психически терор. Най светлите умове на Русия редовно емигрират. Тираните се страхуват от мислещи хора и ги преследват. Търпят само страхливи поданици. И до ден днешен по света се печатат повече книги, вестници и списания от руски емигранти, отколкото в цяла Русия. Русия постоянно губи мислещите си хора. Остават заблудените, страхливите, примирените